Jordi Gimenez

Unë dua gjithçka që lidhet me teknologjinë dhe të gjitha llojet e pajisjeve. Unë kam qenë duke analizuar të gjitha llojet e pajisjeve elektronike që nga vitet 2000 dhe jam gjithmonë i vetëdijshëm për modelet e reja që do të dalin në treg. Disa madje i marr me vete kur praktikoj pasione të tjera, fotografinë dhe sportet në përgjithësi. Ata nuk do të ishin të njëjtë pa to!

Jordi Giménez ka shkruar 833 artikuj që nga Shkurti 2013