John Louis Groves

Një profesionist kompjuteri edhe pse një adhurues i botës së teknologjisë në përgjithësi dhe robotikës në veçanti, një pasion që më shtyn të hetoj dhe të hetoj të gjithë rrjetin në kërkim të çdo lloj risie në lidhje me pajisjet, qoftë për studim apo projekt.

Juan Luis Arboledas ka shkruar 631 artikuj që nga shkurti 2015