Karim Hmeidan

Unë e dua teknologjinë, jo gjithçka është Apple ... Unë mendoj se gjithnjë e më shumë kompani po zhvillojnë gjëra interesante dhe ne jemi këtu për të provuar lajmet më të fundit teknologjike. Unë përpiqem të marr të gjitha pajisjet që mund të hyjnë në shtëpinë time ...

Karim Hmeidan ka shkruar 16 artikuj që nga shtatori 2017