Miguel Hernandez

Redaktor dhe analist i Geeky. Adhurues i veglave dhe teknologjive të reja. I interesuar për të njohur dhe testuar të gjitha llojet e veglave, smartphone, kompjuterë, tableta, laptopë, ndër të tjera, dhe i kënaqur të ndaj njohuritë e mia me botën përmes fjalëve.