Danny

Am Danny Alexis Vasquez Martinez, Inxhinier Sistemesh nga UNAB dhe specialist në Teknologjitë e Avancuara për Zhvillimin e Programeve (Kolumbi). Për më shumë se një vit kam bërë blog dhe më pëlqen gjithçka që ndodh në mes të Veglave, Teknologjisë, Softuerit, Hardware, Zhvillimit të Uebit dhe shumë më tepër. Në fund të fundit unë e konsideroj veten një person të varur nga interneti dhe teknologjitë e reja.

Danny ka shkruar 1 artikuj që nga Prilli 2008