Eder Esteban

Jam shumë i interesuar për teknologjinë, posaçërisht për celularët. Më pëlqen të njoh lajmet në lidhje me veglat dhe t'i provoj për të zbuluar, nëse ato ofrojnë ato që premtojnë ose nëse janë pajisje që nuk janë vërtet interesante për ditë për ditë.