Miguel Hernandez

Redaktor dhe analist geek. Adhurues i veglave dhe teknologjisë. "Unë mendoj se është e mundur që njerëzit normalë të zgjedhin të jenë të jashtëzakonshëm" - Elon Musk.

Miguel Hernández ka shkruar 1156 artikuj që nga shtatori 2015