Michael Gaton

Unë e dua teknologjinë dhe pajisjet në përgjithësi. Konsumator masiv i tabletave, telefonave inteligjentë dhe pajisjeve audiovizive për shtëpinë. Tani për tani pasioni im janë dronët.