Louis Padilla

I apasionuar pas teknologjisë, më pëlqen si një fëmijë me vegla. Më pëlqen të krahasoj modele të ndryshme, të zbuloj tipare të reja dhe të njoh modelet e reja që do të vijnë. Veglat mund ta bëjnë jetën tonë shumë më të lehtë, prandaj më pëlqen të ndaj atë që di për to.