Rafa Rodriguez Ballesteros

Gjithmonë i lidhur me pajisje dhe pajisje teknologjike. Testoj, analizoj dhe shkruaj për smartphone-et dhe të gjitha llojet e pajisjeve, aksesorëve dhe pajisjeve teknologjike të momentit. Duke u përpjekur të jesh gjithnjë "i ndezur", të mësosh dhe të mbash krah për krah të gjitha lajmet.