Manuel Ramirez

Gadgetmaniaco, i cili kënaqet me testimin e veglave që mund të përdoren për të shprehur veten në çdo formë arti. Përveç kësaj, më pëlqen të provoj çdo vegël që më del përpara, kështu që kam shumë përvojë me teknologjitë e reja dhe më pëlqen të zgjidh çdo dyshim që mund të lindë gjatë përdorimit dhe trajtimit të tij.

Manuel Ramírez ka shkruar 155 artikuj që nga qershori 2014