Lojërat Mundi Videot

Mundivideojuegos ishte një faqe në internet kushtuar botës së lojërave video dhe video konzollave të gjeneratës tjetër. Aktualisht është i integruar në seksionin e lojërave video të Actualidad Gadget. Të gjitha informacionet mund t’i gjeni në https://www.actualidadgadget.com/category/videojuegos/