Villamandos

Unë jam një inxhinier i dashuruar me teknologjitë e reja dhe gjithçka që rrethon rrjetin e rrjeteve. Disa nga veglat e mia të preferuara më shoqërojnë çdo ditë, të tilla si smartphone ose tabletë, pajisje që ndihmojnë në përmirësimin e njohurive dhe përvojës sime në veglat.

Villamandos ka shkruar 719 artikuj që nga marsi 2013