Ne testuam aksesorët Hama Influencer

Hama ka lansuar një seri produktesh të dizajnuara në mënyrë që të mund të bëni përmbajtjen tuaj më të mirë në Instagram, YouTube ose kudo që dëshironi.

Kënaqësi

Ky është kënaqësi mashkull

Dridhja e kënaqshme nga burrat, lodra seksi mashkull është në shitje dhe premton një përvojë unike dhe të këndshme.

Kopertina e Homem Gimbal

Rishikimi i Hohem iSteady Mobile + Gimbal

Ne kemi qenë në gjendje të testojmë gimbalin Hohem, aksesorin e modës për ata që duan të bëjnë një hap në cilësi në videot e bëra me telefona inteligjentë

Mbulesa Arbily G9

Rishikimi i kufjeve Arbily G9

Ne kemi testuar kufjet pa tel Arbily G9 për disa ditë. Tingull i fuqishëm dhe cilësor, dizajn elegant dhe një çmim special i rekomanduar me zbritje.

Si të blini një Kindle

Si të blini një Kindle

Nëse akoma nuk e dini se cilin model Kindle ju nevojitet, në këtë artikull ju tregojmë se cilat janë modelet më të mira bazuar në nevojat tuaja

Çfarë është ora inteligjente

Nëse ende nuk e keni të qartë se për çfarë dhe për çfarë shërben një orë inteligjente, në këtë artikull do të shpjegojmë gjithçka që lidhet me këto pajisje.

Kështu duket ora e re inteligjente nga Emporio Armani

Firma Armani, gjithmonë ka qenë e lidhur me modën, por në kohët e fundit, dhe për shkak të rritjes së orëve inteligjente, kompania ka dashur të futet në firmën e modës Armani, ka prezantuar një brez të ri të orës inteligjente për adhuruesit e firmës dhe sporteve në përgjithësi.

Kjo është ora inteligjente më e shtrenjtë në botë

Prodhuesi zviceran Tag Heuer ka prezantuar në Tag Heuer Connected Full Diamond, një model që integron 589 diamante të shpërndara rreth kurorës dhe rripit të pajisjes dhe çmimi i të cilave u shpëton më shumë se gjysmës së njerëzve.

Më e mira e CES 2018

Njëri ka përfunduar panairin më të madh të teknologjisë së konsumit që është mbajtur një vit në Las në Las Vegas, është koha për ta përmbledhur

Veglat më të mira 2017

Veglat më të mira të vitit 2017

Viti 2017 na ka ofruar një numër të madh të pajisjeve, të mira dhe të këqija, por në këtë artikull ne do të përqendrohemi vetëm në shfaqjen se cilat kanë qenë pajisjet më të mira që kanë dalë në treg në vitin 2017. A i njihni të gjithë?

Veglat më të këqija të vitit 2017

Duke rishikuar 2017, sot ju tregojmë se cilat kanë qenë pajisjet më të këqija të vitit 2017, disa pajisje që kanë zhgënjyer publikun e gjerë

kufje sportive

Kufjet më të mira sportive të vitit

Hyrja ku do të flasim për helmetat më të mira sportive Bluetooth të vitit 2017, ideale për të gjithë atletët që i rezistojnë daljes pa muzikën e tyre.

Kryqëzor - SHIMANO Electric Bike - 26 "

Biçikletat më të mira elektrike

Nëse po mendoni të blini një biçikletë elektrike, në këtë artikull do të gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten, së bashku me modelet më të mira.