Alkema

Alkema shndërron frutin tuaj në alkool

Alchema është një vegël inteligjente që do të na lejojë të krijojmë alkool në shtëpi përmes frutave që kemi dhe përbërësve të tjerë të nevojshëm ...

Dash Dashuri

Amazon Dash vjen në MB

Amazon Dash ka mbërritur në Mbretërinë e Bashkuar, butoni i ri Amazon do t'ju lejojë të bëni blerje përmes zërit dhe skanimit të barkodeve ...

Blini një orë inteligjente

A duhet të blej një orë inteligjente?

Edhe pse vendimi për të blerë një orë inteligjente është vetëm i juaji, ne do t'ju ndihmojmë të dini avantazhet e të pasurit një orë inteligjente gjithmonë në dore

Lojërat Marsi MGL1

Analiza e syzeve Mars Gaming MGL1

Ne analizojmë në detaje syzet që do të mbrojnë shikimin tuaj nga dëmtimet e mundshme të pakthyeshme përballë seancave të gjata të lojrave ose përdorimit të ekraneve.

Papagall

Rishikimi i Parrot Zik 2.0 sublime

Parrot na befason në një mënyrë shumë të kënaqshme me angazhimin e tij në tregun personal të audios, Parrot Zik 2.0 e tij janë thjesht sublime.

gps tomtom

Ju jeni shoferi i makinës tuaj, jo GPS

GPS mund të jetë aleati ynë më i mirë kur bëhet fjalë për lëvizjen me automjetin tonë, por nëse përdoret gabimisht, mund të paraqesë një rrezik serioz.

HTC, çfarë keni bërë?

Risitë kryesore të ndërmarrjes ishin pak inovative ose të papërfunduara. Çfarë është e gabuar me HTC?

TomTom Cardio

Ne testuam orën TomTom Runner Cardio

Analiza e orës sportive TomTom Runner Cardio me monitor të integruar të rrahjeve të zemrës, GPS dhe mundësi trajnimi që synojnë më të kërkuarit.