Kopertina e Homem Gimbal

Rishikimi i Hohem iSteady Mobile + Gimbal

Ne kemi qenë në gjendje të testojmë gimbalin Hohem, aksesorin e modës për ata që duan të bëjnë një hap në cilësi në videot e bëra me telefona inteligjentë

kufje sportive

Kufjet më të mira sportive të vitit

Hyrja ku do të flasim për helmetat më të mira sportive Bluetooth të vitit 2017, ideale për të gjithë atletët që i rezistojnë daljes pa muzikën e tyre.

Dash Dashuri

Amazon Dash vjen në MB

Amazon Dash ka mbërritur në Mbretërinë e Bashkuar, butoni i ri Amazon do t'ju lejojë të bëni blerje përmes zërit dhe skanimit të barkodeve ...

Lojërat Marsi MGL1

Analiza e syzeve Mars Gaming MGL1

Ne analizojmë në detaje syzet që do të mbrojnë shikimin tuaj nga dëmtimet e mundshme të pakthyeshme përballë seancave të gjata të lojrave ose përdorimit të ekraneve.

Papagall

Rishikimi i Parrot Zik 2.0 sublime

Parrot na befason në një mënyrë shumë të kënaqshme me angazhimin e tij në tregun personal të audios, Parrot Zik 2.0 e tij janë thjesht sublime.

<--seedtag -->