Tabletat e gamës Alcatel 1T

Si të formatoni tablet Android

Zbuloni mënyrat se si mund të formatoni një tabletë Android. Lëreni në fabrikë në mënyrë që të shkojë më shpejt dhe pa gabime. A dini si ta formatoni tabletën tuaj?

Google

Android N në pesë pika kryesore

Android N tani është zyrtar pasi u prezantua dje në Google I / O dhe sot ne ju tregojmë 5 pikat kryesore të këtij versioni të ri të Android.

Nata e Game Awards 2015

Ne rishikojmë listën e lojërave më të mira të vitit dhe risitë e treguara në The Game Awards 2015

Aplikacionet thelbësore për Android

Ka shumë aplikacione thelbësore për Android, por sot ne ju përmbledhim në 11 kategori të ndryshme në mënyrë që të mund të zbuloni edhe disa të reja.

Sistemi operativ Android

Një nga sistemet operative më të përdorura sot është Android, i cili u ble nga Google në 2007 dhe ka karakteristika interesante.