Rishikimi i Nanodrone Vcam HD

Analizë dhe video e Nanodrone Vcam HD, një dron shtëpie me një aparat fotografik me cilësi të lartë që është shumë i shkathët dhe i lehtë për t’u përdorur. Nga vetëm 89 € !!