Rishikoni stilin Energy Sistem 3

Stili Energy Sistem 3 mund të jetë kufjet që ju po kërkoni, cilësia e zërit dhe fuqia në një dizajn elegant me një çmim të volitshëm.

Rishikimi i kufjeve AUKEY EP T25

Ne kemi qenë në gjendje të provojmë AUKEY EP T25, një tjetër alternativë për tu konsideruar nëse nuk keni vendosur akoma për kufje pa tel TWS

Mbulesa Homem Gimbal

Rishikim Hohem iSteady Mobile + Gimbal

Ne kemi qenë në gjendje të testojmë gimbalin Hohem, aksesori i modës për ata që duan të bëjnë një hap në cilësi në videot e bëra me smartphone

Mbulesa Arbily G9

Rishikimi i kufjeve Arbily G9

Ne kemi testuar kufjet pa tel Arbily G9 për disa ditë. Tingull i fuqishëm dhe cilësor, dizajn elegant dhe një çmim special i rekomanduar me zbritje.

Mbulesa Origem HS-3

Analiza e kufjeve Origem HS-3

Kufjet perfekte për sporte në natyrë, zë me cilësi të lartë HDR dhe kapje të rehatshme në mënyrë që të mos bien ose të lëvizin.

Energjia Sistem Urban 4

Analiza e kufjeve Energy Sistem urban 4

Urban 4 nga Energy Sistem, dizajn i bukur me ngjyra, teknologji moderne për të na ofruar cilësinë më të mirë të zërit, autonomi të mirë dhe një peshë shumë të lehtë.

Rishikimi i fshesës me korrent Conga 3090

Ne kemi testuar fshesën me korrent Conga 3090, një fshesë me korrent që gjithashtu pastron shtëpinë për ne dhe që ka lundrim lazer në mënyrë që të mos përplaset me ndonjë mobilje

dronë të luftrave të yjeve

Star Wars Drones Analiza

Si një adhurues i mirë i sagës së Luftërave të Yjeve, prova e këtyre dronëve ka qenë diçka e veçantë. Mos…

Analiza e fluturimit automatik të VR

Zbuloni VR Drone Autoflight, një dron iniciues me një aparat fotografik me kënd të gjerë HD, syze FPV dhe një bateri fluturimi 15 minutëshe për vetëm 199 €. Ka gjithashtu një buton automatik të uljes dhe ngritjes, kontroll absolut, 2 shpejtësi fluturimi dhe modalitetin e akrobacisë. Këtu është rishikimi i plotë me analizën tonë.

Ne analizojmë Energy Party 6, alternativën Energy Sistem për të organizuar partitë tuaja

Me një dizajn të fuqishëm dhe agresiv, të shoqëruar nga një grusht të mirë të dritave LED, ne do të analizojmë Energy Party 6 në detaje, të qëndrojmë me ne dhe të zbulojmë se çfarë e bën këtë kullë tingulli kaq të veçantë, e dizajnuar të jetë e gjithanshme dhe mbi të gjitha e animuar , ne nuk kemi parë diçka të tillë për një kohë të gjatë.

Analiza e Kutisë 9 të Muzikës Energjetike

Energy Music Box 9 është një altoparlant interesant që me vetëm 90 € na ofron 40 W energji dhe një lidhje interesante përmes Bluetooth, USB, microSD, FM Radio ose Audio-in. Në dispozicion në dy ngjyra (e zezë dhe e bardhë) dhe me një dizajn minimalist është një mundësi e madhe për para. Tingull cilësor