Xham i ri Lenovo C220

Lenovo New Glass C220, një angazhim i ri për realitetin e shtuar

Përkundër faktit që Lenovo dje dha një konferencë në CES rreth planeve të saj afatshkurtra industriale dhe lajmeve të produkteve, sot ata na paraqesin, pa njoftim paraprak, syzet e reja New Glass C220, realiteti i shtuar, të pajisura me inteligjencë artificiale.

ThinQ, frigorifer i zgjuar me një ekran 29 from nga LG

Frigoriferët inteligjentë nuk do t'i shpëtonin atij, dhe kjo është se gjithnjë e më shumë përdorues vendosin për këtë lloj pajisjeje në mënyrë që të zgjedhin ditën e tyre për ditë, kjo është ajo për të cilën ThinQ vjen.

Nata e Game Awards 2015

Ne rishikojmë listën e lojërave më të mira të vitit dhe risitë e treguara në The Game Awards 2015

Çfarë presim nga WWDC 2015

Të gjitha lajmet që shpresojmë të shohim gjatë WWDC 2015, në lidhje me iOS 9, OS X, Apple TV, Apple Music dhe Apple Watch

[Opinion] Fanatizmi dhe proteksionizmi

Kur fanatizmat kanë një vizion të pavlefshëm kritik, ne jemi në një problem. Ne reflektuam në reagimet ndaj Legjenda e Zeldës dhe Qiellit të Askush.