Shihni TDT në internet

Ne ju tregojmë faqet më të mira për të parë DTT në internet dhe TV drejtpërdrejt në mënyrë që të mund të shikoni filma, futboll dhe më shumë. Falas dhe në Spanjisht!

Madrid kundrejt Barcelonës

Shikoni futboll në internet falas

Dëshironi të shikoni futboll në internet FALAS dhe drejtpërdrejt? Kënaquni me këto faqe për të parë ndeshjet falas në internet pa u regjistruar, përfshirë kampionët dhe klasikët

Samsung PayMini

Hakeri arrin të hakojë Samsung Pay

Një haker ka arritur të hakojë Samsung Pay dhe sistemin e tij të kriptimit, diçka që e vë shërbimin e pagesave mobile të Samsung në një situatë të keqe ...