MacBook

Apple do të përdorë procesorët e saj në Mac

Apple po largohet nga Intel dhe do të përdorë procesorët e saj në Mac. Zbuloni më shumë rreth planeve të kompanisë për të filluar përdorimin e procesorëve të saj në kompjuterët e saj.