Si të instaloni iOS 12 në iPhone ose iPad tuaj

Beta e parë e iOS 12 është tani në dispozicion në mënyrë që zhvilluesit të fillojnë të përshtatin aplikacionet e tyre në versionin e ri të iOS. Ne ju tregojmë se si ta instaloni në pajisjet tuaja.

Apple provon përsëri me revistat dixhitale

Djemtë nga Cupertino kanë shkuar për të blerë dhe kanë blerë shërbimin e pajtimit të revistave Texture, i cili na ofron një pajtim në më shumë se 200 revista për vetëm 9,99 dollarë.

Si të zgjidhni një tabletë për fëmijë

Kur blejmë një tabletë për fëmijë, duhet të marrim parasysh çështje të ndryshme, dhe të mos e lëmë veten të drejtohemi nga produkte që në teori mendohen dhe hartohen për ta. Ne ju mësojmë se si të zgjidhni tabletën e fëmijëve në mënyrë korrekte.

Tabletat më të mira të vitit 2017

Tabletat më të mira të vitit 2017

Dëshironi të dini se cilat janë tabletët më të mirë të vitit 2017? Mos harroni këto modele që kanë qenë të suksesshme për vlerën e tyre për para dhe kanë qenë më të shiturat.