Pse nxehet telefoni im?

Pse nxehet telefoni im?

Kur kaloni orë të tëra duke folur në telefon, duke përdorur aplikacione, lojëra ose duke biseduar dhe mendoni se telefoni juaj po nxehet, diçka duhet të jetë...

reklamat