Tutorial: Si të bëni një fotografi bardh e zi

Shndërrimi i portreteve tuaja në të zezë dhe të bardhë është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shtuar ambientin e tyre. Sot po ju sjell, Tutorialin: Si të bëni një fotografi në të zezë dhe të bardhë

ISO, ASA dhe DIN

Sot kur i referohemi indeksit të ndjeshmërisë fotografike të një filmi, sipërfaqe fotosensitive ose një sensori ...