Çfarë është ora inteligjente

Nëse ende nuk e keni të qartë se për çfarë dhe për çfarë shërben një orë inteligjente, në këtë artikull do të shpjegojmë gjithçka që lidhet me këto pajisje.

Kështu duket ora e re inteligjente nga Emporio Armani

Firma Armani, gjithmonë ka qenë e lidhur me modën, por në kohët e fundit, dhe për shkak të rritjes së orëve inteligjente, kompania ka dashur të futet në firmën e modës Armani, ka prezantuar një brez të ri të orës inteligjente për adhuruesit e firmës dhe sporteve në përgjithësi.

Kjo është ora inteligjente më e shtrenjtë në botë

Prodhuesi zviceran Tag Heuer ka prezantuar në Tag Heuer Connected Full Diamond, një model që integron 589 diamante të shpërndara rreth kurorës dhe rripit të pajisjes dhe çmimi i të cilave u shpëton më shumë se gjysmës së njerëzve.

Blini një orë inteligjente

A duhet të blej një orë inteligjente?

Edhe pse vendimi për të blerë një orë inteligjente është vetëm i juaji, ne do t'ju ndihmojmë të dini avantazhet e të pasurit një orë inteligjente gjithmonë në dore

TomTom Cardio

Ne testuam orën TomTom Runner Cardio

Analiza e orës sportive TomTom Runner Cardio me monitor të integruar të rrahjeve të zemrës, GPS dhe mundësi trajnimi që synojnë më të kërkuarit.