Analiza e mikrodronit Smartview VR

Microdrone Smartview VR është vetëm 3 centimetra e gjerë por ka fluturimin e personit të parë (FPV), butonin e uljes dhe piruetat. Me syze për 89 €

Tipari 'shiko më vonë' vjen në Instagram

Instagram edhe një herë azhurnon aplikacionin e tij për iOS dhe Android duke shtuar funksionin 'lexo më vonë' me të cilin mund të shënosh përmbajtjen për ta shqyrtuar më vonë.

Thirrjet video në WhatsApp

Si të bëni thirrje video në WhatsApp

Thirrjet video në WhatsApp janë tani në dispozicion dhe sot ne ju tregojmë në këtë artikull se si të bëni një hap pas hapi dhe pa shumë ndërlikime.