Hexadrone skyview wifi, analizë e plotë

Wi-Fi Hexadrone skyview është një dron argëtues me 6 rrotullues, video në kohë reale dhe një buton që kthehet në shtëpi. Autonomia e 10 minutave dhe 100 metrave të veprimit

Android 7.0

Gjithçka që ju pret në Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat po zbarkon në Nexus dhe versioni përfundimtar është versioni i optimizuar dhe i qëndrueshëm i pamjes më të fundit të zhvilluesit; ne rishikojmë lajmet

Kufje Amazon

Amazon patenton kufje inteligjente

Amazon ka patentuar kufje inteligjente që do të anulojnë zhurmën vetëm kur nuk është e nevojshme, duke pushuar ta bëjnë atë para gjërave të rëndësishme ...

Pokemon Go

7 histori kurioze rreth Pokémon Go

Pokémon Go na ka lënë kuriozitete të mëdha në pak ditë që ka qenë në dispozicion dhe në këtë artikull ne ju tregojmë shtatë prej tyre.

HERE Maps tani quhet KERETU WeGo

Nokia sapo ka azhurnuar aplikacionin e saj të hartave përsëri duke e riemëruar atë dhe duke ofruar funksione të reja për përdoruesit.

Xiaomi Redmi Pro tani është zyrtar

Në rast se Xiaomi ka mbajtur sot, ajo ka prezantuar zyrtarisht Redmi Pro të ri, i cili dallon për specifikimet e tij dhe një herë për çmimin e tij