PPSSPP

Set i emulators për iOS

Ne të gjithë do të dëshironim të ishim në gjendje të luanim lojëra nga të gjitha konzolët, por kjo kërkon një shpenzim të konsiderueshëm për konzolët dhe lojërat, për këtë shërbejnë emuluesit.

ID me prekje

TouchID i Apple është tretur

Apple prezantoi lexuesin e saj të gjurmëve të gishtave në 2013 së bashku me iPhone 5s por ende nuk e ka shtrënguar potencialin e saj të plotë.

[Opinion] Fanatizmi dhe proteksionizmi

Kur fanatizmat kanë një vizion të pavlefshëm kritik, ne jemi në një problem. Ne reflektuam në reagimet ndaj Legjenda e Zeldës dhe Qiellit të Askush.

Shkarkoni Slideshare

Me pak hile do të kemi mundësinë të shkarkojmë diapozitivat dhe prezantimet nga SlideShare me ose pa mbrojtje të integruar në to.

iPhone 6

Apple zyrtarisht paraqet iPhone 6

Të gjitha informacionet dhe tiparet e iPhone 6, telefoni i ri Apple me iOS 8 që befason me ekranin e tij të ri dhe procesorin Apple A8

Si të bllokoni shtypin AEDE në shfletues

Tarifa Google / AEDE është një hap shumë i madh mbrapa që qeveria spanjolle sapo ka aprovuar. Nëse nuk doni të bashkëpunoni me këtë normë, ne do t'ju tregojmë se si ta bëni.

Si të kriptoni email-et falas

Nëse dëshironi të kriptoni mesazhe për t'i dërguar privatisht në kontaktet tuaja në një email, ndiqni këto këshilla falas.