Si të vendosni një fjalëkalim të fortë

Udhëzoni që të mund të kontrolloni nëse fjalëkalimet që përdorni janë të sigurta. Nëse nuk janë, ne do t'ju mësojmë se si të vendosni një fjalëkalim të fortë.

Aplikacionet thelbësore për Android

Ka shumë aplikacione thelbësore për Android, por sot ne ju përmbledhim në 11 kategori të ndryshme në mënyrë që të mund të zbuloni edhe disa të reja.

Muzikantët më të mirë për Android

Lista e muzikantëve më të mirë janë: PowerAMP, doubleTwist, N7 Player, Neutron Music Player dhe VLC. Pesë zgjedhje perfekte për adhuruesit e muzikës

Dështimi i Lidhjes në Bisedën në Facebook

Artikull interesant në të cilin diskutojmë një nga problemet më të zakonshme të Facebook dhe që nuk është askush tjetër përveç atij që ka të bëjë me bisedën e rrjetit social

Si të pastroni Historikun e Google

Pastrimi i historikut tuaj të Google është shumë i lehtë. Këtu është një manual hap pas hapi në mënyrë që të mund të pastroni historikun tuaj të Google. Fshini kërkimet specifike pa probleme

Facebook

Kthehuni në Facebook-un e vjetër

Artikull interesant ku ju tregojmë se si të ktheheni në Facebook-un e vjetër, për të gjithë ata që pëlqejnë modelin e thjeshtë që ishte përdorur shumë kohë më parë

Treguar PES 2014

Futbolli i fundit i Konami është i mbushur me përmirësime në PES 2014

Pse nuk do të lidhet Airdroid?

Airdroid është një aplikacion që do të na lejojë të lidhim çdo vegël zotëruesin tonë të sistemit operativ Android me kompjuterin tonë në distancë