Llojet e Crackers

Ne vazhdojmë të mësojmë më shumë rreth anës së errët të informatikës. Nënkuptojmë krisur. Një nga një lloj ...

Shkurtimisht Facebook

Askush nuk mund të mohojë që Facebook aktualisht është shefi i rrjeteve sociale në të gjithë botën. Të tilla

Kërkoni në YouTube

Ndonjëherë kur shkoni në YouTube dhe dëshironi të kërkoni një video, shfaqen shumë rezultate kështu që mund të jetë interesante ...

Çfarë është një blog?

Çfarë është një blog ?. A është një blog i njëjtë me një forum apo një portal? Këtu do të gjeni ndryshimet midis asaj që është një blog dhe asaj që nuk është një blog, i shpjeguar në një mënyrë argëtuese dhe me shembuj.

Krijoni llogari në Gmail

Udhëzues dhe udhëzues për të krijuar një llogari në Gmail, postën falas të Google që do t'ju japë qasje në shërbime të tjera të tilla si YouTube, Google Play dhe më shumë.

Cilat janë drejtuesit ose kontrollorët

Çfarë janë shoferët? Për çfarë shërbejnë shoferët? Këtu do të gjeni atë që duhet të dini në lidhje me Drejtuesit (ose kontrollorët) e shpjeguar lehtë dhe me imazhe.

CIBERTERRORISTTS

Artikulli i tretë në trilogji rreth rreziqeve të internetit. Në këtë rast, rreth Cyberterrorists dhe metodat që ata përdorin.

Manuali i Ares. Instalimi dhe konfigurimi i Ares 2.0.9

Manuali Ares në Spanjisht. Në këtë manual të versionit 2.0.9 të rregullt Ares ne do të shohim se si ta instaloni dhe konfiguroni programin për ta shkarkuar me lehtësi dhe të gjitha në Spanjisht dhe me shumë imazhe.

Komentet dhe strategjia e pozicionimit.

Komentet janë thelbësore për të shoqëruar një blog, por kur poziciononi një post duhet t'i përfshini ato në strategjinë e pozicionimit nëse doni që e gjithë puna juaj në faqe të jetë efektive përballë motorëve të kërkimit.

AdSense dhe Përdorshmëria. Paradoksi AdSense

Paradoksi AdSense bie ndesh me përdorshmërinë. Nëse dëshironi të fitoni para me Adsense, së pari duhet të merrni trafik të mirë në blogun tuaj. Nëse i optimizoni shumë reklamat tuaja kur keni pak vizita, do të humbni mundësinë e rritjes.

Si të fusni një ujëra në imazhet tona

Nëse dëshironi të dini se si të futni një ujëra në imazhet tuaja, duhet të lexoni këtë udhëzim hap pas hapi që shpjegon se si të shtoni një ujëra ose WaterMark në të gjitha imazhet që përdorni në blogun tuaj.

Testim Provo bloger!

Një tjetër blog që kalon PA PA një euro nëpër faqet e Vinagre Asesino. A do të dalë ai i gjallë apo i vdekur?

5 gjërat që duhet të dini për memet

Nuk është gjithçka që shkëlqen në meme :) Këtu janë pesë gjërat që duhet të dini rreth memeve në mënyrë që të mund të përfitoni sa më shumë nga ky mjet social për promovimin midis blogeve.

Kronikë e një mashtrimi të njoftuar

Nëse keni marrë pjesë në konkursin Gedket duhet të hiqni lidhjet që tregonin në blog, pasi që në Gedket ata kanë vendosur të qeshin me të gjithë ne që marrim pjesë.

Gmail Si të krijoni një llogari Gmail pa ftesë

Si të krijoni një Gmail. Gmail ju ofron email falas pa pasur nevojë për ftesë. Në këtë manual do të shihni se si të krijoni një llogari, çfarë ju nevojitet, çfarë ofron, etj. Nëse doni të dini më shumë rreth postës elektronike të Gmail, vazhdoni të lexoni.

Si të instaloni Windows Live Messenger

Windows Live Messenger i ri instalohet shumë lehtë dhe me këtë manual do ta keni edhe më të lehtë. Mësoni si të instaloni dhe të identifikoheni në Messenger

Ku i mban kreditet eMule?

Dëshironi të dini se ku i ruan kreditë eMule në mënyrë që të mos i humbni ato pas një formati? Vazhdoni të lexoni Unë shpjegoj gjithçka hap pas hapi.

Di gjithçka për Messenger

I dërguari. Gjithçka në lidhje me zëvendësimin për MSN Messenger, Windows Live Messenger të ri. Mësoni si ta instaloni, konfiguroni dhe përdorni atë me këto udhëzime për versionin e ri të Messenger.