Telefon fiks pa tel

A ia vlen ende telefoni fiks?

Qëndroni me ne për ta kontrolluar, së bashku me shërbimet komunale dhe situatat në të cilat mund të marrim maksimumin nga telefoni fiks pa tel.

Rishikoni stilin Energy Sistem 3

Stili Energy Sistem 3 mund të jetë kufjet që ju po kërkoni, cilësia e zërit dhe fuqia në një dizajn elegant me një çmim të volitshëm.

Rishikimi i kufjeve AUKEY EP T25

Ne kemi qenë në gjendje të provojmë AUKEY EP T25, një tjetër alternativë për tu konsideruar nëse nuk keni vendosur akoma për kufje pa tel TWS

Ngjyrosja e fotove bardh e zi

Si të ngjyrosni fotot bardh e zi

Të gjithë ne kemi një të afërm të moshuar, qofshin gjyshër apo xhaxhallarë kryesisht, të cilët do të takojnë një datë ...

Shtoni foto të vendndodhjes në Mac

Shtimi i vendndodhjes në një foto

Shtimi i vendndodhjes GPS në fotografitë që nuk e kanë atë është një proces shumë i thjeshtë që ne mund ta bëjmë si në Windows ashtu edhe në macOS me lehtësi.