Si të njohësh IP-në e dikujt

Ne ju tregojmë se si të njihni IP-në e dikujt përmes mesazheve të tyre në Facebook dhe pa e ditur ata. Merrni IP-në e secilit me këto hile

Riparo fotot e dëmtuara

Zbuloni 4 aplikacione për të riparuar fotot e dëmtuara në mënyrë që të mos humbni ato imazhe të rëndësishme të momenteve të veçanta. Rikuperimi i fotove të dëmtuara është i mundur.

Dokumentet e fundit në Windows 10

Gjeni se si të shikoni skedarët e fundit në Windows 10. Nëse keni humbur gjurmët e dokumenteve tuaja të fundit në Windows 10, lexoni këtë udhëzues hap pas hapi.

Gjenerator i dhurimit

Ne zbulojmë gjeneratorët më të mirë të dhurimeve, kështu që ju mund të bëni një dhuratë në internet për emrat ose çfarëdo që ju nevojitet. Hyni dhe organizoni lotarinë tuaj!

Djeg ISO në DVD

5 aplikacione për të djegur ISO në DVD ose media të tjera si CD-ROM ose Bluray. Nëse duhet të digjni një imazh ISO në DVD, ne do t'ju tregojmë se si ta bëni atë.

Krijuesi i mbishkrimeve

Dëshironi të krijoni mbishkrime? Këto janë aplikacionet dhe faqet më të mira në internet për të bërë mbishkrime FALAS për emrin. A e njihni Krijuesin e Grafiteve? Zbuloni!

Avantazhet e punës me dy ekrane

Dy më mirë se një? Ne po shkojmë atje për të analizuar se cilat janë përfitimet dhe dhimbjet e kokës nga puna me dy monitorë.

Imazhi i logos së Windows 10

Optimizoni Windows 10

Këto truke do të na ndihmojnë të optimizojmë Windows 10 dhe ta bëjmë kompjuterin tonë të funksionojë më mirë, më shpejt dhe pa na dhënë kaq shumë probleme.

Windows 10 shikues i fotove

Windows 10 Photo Viewer shpesh është disi i lodhshëm dhe i ngadaltë. Kjo është arsyeja pse ne ju tregojmë se si të ktheheni te Windows Image Viewer në Windows 10.

Menyja kontekstuale

Cila është menyja e kontekstit? Nëse dini si të trajtoni menunë kontekstuale në Windows, do të kurseni shumë kohë duke punuar me kompjuterin tuaj. Ne ju tregojmë se si ta përdorni atë.

Si mund ta di se çfarë hard drive kam?

Gjeni se si të dini se cilin hard disk kam në kompjuterin tim me një mashtrim të thjeshtë ose disa mjete falas. Çfarë modeli të HDD ose SSD keni? Gjeni atë!

Bllokoni kanalet në YouTube

Nëse dëshironi të bllokoni kanalet YouTube, me një hile të vogël do të kemi mundësinë të bllokojmë videot e një kanali YouTube që nuk ju pëlqen.

Android 8.0 oktapod?

Një vezë e Pashkëve e fshehur në beta katër të Android 8.0 ka vendosur alarmet: a do të jetë Octopus emri që i është dhënë këtij versioni të ri?

Përpunues teksti në internet falas

Përpunuesit e fjalëve në internet

Dëshironi të përdorni Word në internet dhe falas? Mos harroni zgjedhjen e përpunuesve më të mirë falas të fjalëve në internet për të redaktuar dokumentet.

Redaktuesit më të mirë falas të videos

Redaktues video falas

Mos humbisni redaktuesit më të mirë të videos që mund të shkarkoni për Windows, Mac ose Linux. Nëse keni nevojë për një redaktues video, do ta gjeni këtu.

Lidhje e ngadaltë Wifi

Si të bëni një kontroll Wifi

Një audit Wifi na bën të dimë nëse lidhja jonë Wifi është e sigurt ndaj ndërhyrjeve të mundshme. Mund të deshifroni çelësin WiFi? Zbuloni!