Hënë

Kina fillon eksplorimin e saj në anën e largët të Hënës

Kina sapo ka kryer lëshimin e satelitit të saj të ri, i cili do të jetë përgjegjës për, në të ardhmen, komunikimin e sondës që do të eksplorojë anën e largët të Hënës dhe qendrën e kontrollit të misionit, të vendosur në Tokë.

Coinbase

Coinbase bllokon llogarinë WikiLeaks

WikiLeaks nuk do të jetë më në gjendje të përdorë llogarinë tuaj Coinbase. Zbuloni më shumë rreth këtij bllokimi që dëmton financimin e WikiLeaks dhe që ju duhet të gjeni mënyra të reja të financimit.

Robot Daisy Apple

Daisy: Roboti i ri i Apple që shkatërron iPhone-ët

Daisy: Roboti Apple që shkatërron 200 iPhone në orë. Zbuloni më shumë rreth këtij roboti Apple detyra e të cilit është të ndajë përbërësit e vlefshëm të telefonave dhe kështu të riciklohet në mënyrën më të mirë.

kone me qime

Bristlecone, njihuni me procesorin e ri kuantik të Google

Bristlecone është emri me të cilin Google ka pagëzuar procesorin e saj të ri kuantik, i njëjti me të cilin ata premtojnë se do të jenë në gjendje të zgjidhin çdo problem në një mënyrë shumë më të shpejtë dhe më efikase sesa çdo super kompjuter i tanishëm.

SpaceX

SpaceX do të fillojë të sjellë astronautë në ISS në 2019

NASA sapo ka njoftuar që tani e tutje, SpaceX do të jetë i ngarkuar jo vetëm për furnizimin e karburantit në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës, ​​por edhe për ushqim, material teknologjik dhe, sa më shpejt që të kenë mundësi, marrjen dhe sjelljen e astronautëve nga dhe në Tokë.

Xham i ri Lenovo C220

Lenovo New Glass C220, një angazhim i ri për realitetin e shtuar

Përkundër faktit që Lenovo dje dha një konferencë në CES rreth planeve të saj afatshkurtra industriale dhe lajmeve të produkteve, sot ata na paraqesin, pa njoftim paraprak, syzet e reja New Glass C220, realiteti i shtuar, të pajisura me inteligjencë artificiale.

Fisker E-lëvizje

Fisker E-motion, një rival i gjatë për Tesla

Duke përfituar nga një përparim i një lartësie dhe difuzioni të tillë siç është CES 2018, Fisker dëshironte të mahniste vendasit dhe të huajt duke prezantuar zyrtarisht një version të parë ose prototip të mahnitshëm Fisker E-motion.

Samsung Galaxy S8

CEO i Samsung njofton dorëheqjen

CEO i tanishëm i Samsung ka njoftuar largimin e tij vitin e ardhshëm për të lënë të rinjtë të dinë se si të përshtaten me nevojat aktuale.