Ne testuam Bebop 2 me SkyController

Ne testuam Bebop 2 me SkyController! Kënaquni me dronin e ri Parrot i cili është shumë i lehtë për t’u fluturuar dhe falë SkyController ka një rreze prej 2 km.

Hexadrone skyview wifi, analizë e plotë

Wi-Fi Hexadrone skyview është një dron argëtues me 6 rrotullues, video në kohë reale dhe një buton që kthehet në shtëpi. Autonomia e 10 minutave dhe 100 metrave të veprimit

Si funksionon maglev?

Hyrja ku do të diskutojmë në thellësi se si funksionon treni japonez maglev i aftë të kalojë 600 km / orë me shpejtësi maksimale

DARPA Robotics Challenge, takoni 11 finalistët

Pas një viti ne më në fund takojmë 11 robotët finalistë në DARPA Robotics Challenge të cilët do të duhet të përballen me njëri-tjetrin në një seri konkursesh në qershor 2015.

10 sukseset e teknologjisë 2010

Jemi një muaj larg nga fundi i vitit 2010. Gjatë vitit, u shfaqën shpikje të reja që mund të ndryshonin mënyrën e jetës ...