Orë GPS me vëzhgues të rrahjeve të zemrës

Sasiore më të mirë me GPS dhe monitor të rrahjeve të zemrës

Për disa kohë tani, është gjithnjë e më e zakonshme të shohim se si atletët dhe tifozët e sportit përdorin pajisjet sasiore për të pasur informacion në lidhje me aktivitetin e tyre fizik në çdo kohë. Ekziston një numër i madh i pajisjeve të këtij lloji në treg, por jo të gjitha Ata na ofrojnë një çip GPS dhe një monitor të rrahjeve të zemrës, funksione thelbësore për shumë përdorues.

Në këtë artikull ne ju tregojmë orët / kuantifikuesit më të mirë me një çip GPS dhe monitor të rrahjeve të zemrës, në mënyrë që sa herë që të përfundojmë ushtrimin tonë të kemi të gjithë informacionin në lidhje me aktivitetin tonë fizik në smartphone-in tonë. Në varësi të parave që planifikoni të shpenzoni, unë kam klasifikuar modelet që keni në: klasa të larta, të mesme dhe ekonomike.

Orë GPS të nivelit të lartë

Garmin Pararendësi 920XT

Garmin Pararendësi 920XT

E pajisur me një ekran me ngjyra me rezolucion të lartë pa prekje dhe rripa fleksibël të artikuluar, Foreruner 920 XT përfshin një numër të madh funksionesh trajnimi më të lartë se paraardhësi i tij, si dhe është 15% më i lehtë dhe që ne mund t'i mbajmë me një rrobë të veshur me rroba të veshura. Kjo pajisje është ideale për ata që stërviten në ujë të hapur dhe pishina pasi na lejon të marrim informacion i detajuar mbi distancën, rrahjet e zemrës, numrin e goditjeve, shpejtësinë e goditjes dhe rezultatin SWOLF.

Nëse lëvizim nga uji, kjo pajisje është ideale edhe për çdo lloj aktiviteti në natyrë, veçanërisht për çiklizëm, falë sensorëve të ndryshëm të futur në këtë model. Por nëse vrapimi ose triatlon është gjëja juaj, Garmin Forerunner 920XT na lejon të regjistrojmë gjashtë faktorë të dinamikës së garës siç janë kadenca, gjatësia e hapit, koha e kontaktit me tokën, ekuilibri i kohës së kontaktit me tokën, lëkundja vertikale dhe raport vertikal. Falë çipit GPS na lejon të regjistrojmë në çdo kohë rrugën që marrim kur largohemi për të ushtruar ose stërvitur.

Falë Garmin Connect ne mund të kursejmë, planifikojmë dhe ndajmë përpjekjet tona për t'i krahasuar ato me miqtë tanë ose për të marrë një grafik të evolucionit tonë. Falë aplikacionit Garmin Connect Mobile, ne mund të marrim të gjithë informacionin që na nevojitet nga sesionet tona të trajnimit direkt në pajisjen tonë mobile. E Garmin Forerunner 920XT është në dispozicion në blu dhe të zezë, të bardhë dhe të kuqe, dhe gjithashtu të zezë dhe argjend.

Forerunner 920XT është ideal për not, vrapim, çiklizëm ose kombinimi i të gjithë atyre: triathlon.

Nuk u gjet asnjë produkt.

Fitbit jonik

Fitbit jonik

Falë çipit GPS dhe sensorit të rrahjeve të zemrës, djemtë nga Fitbit na vunë në dispozicion një orë inteligjente me funksionet e ofruara nga kuantifikuesit e saj më të njohur në kompani. Brenda tij ne mund të ruajmë deri në 300 këngë në mënyrë që motivimi ynë të mos bjerë në asnjë moment kur po japim më të mirën tonë.

Trajner personal i integruar, na ofron këshilla në ekran për secilën lëvizje që bëjmë, përveç që na lejon të konsultojmë rutinat tona që po përshtaten me progresin tonë. Falë lartësimit, ne do të jemi në gjendje të dimë në çdo kohë pabarazinë e itinerarit tonë, si dhe statistika të tjera të tilla si distanca e udhëtuar, rruga e udhëtuar, pulsimet ...

Nuk u gjet asnjë produkt.

Garmin paraardhës 630

Garmin paraardhës 630

 

Forerunner 630 është krijuar për vrapues. Ka një ekran me prekje me rezolucion të lartë ku shfaqen të gjitha informacionet që pajisja është duke kapur gjatë ekzekutimit, të tilla si rrahjet e zemrës, konsumi i oksigjenit, koha në kontakt me tokën, gjatësia e hapit, marrëdhënia vertikale dhe rrugë që marrim.

Ka një sistem njoftimi audio që do të na ndihmojë në motivim që mund të na duhen në çdo kohë, njoftime inteligjente dhe një mundësi për të ndarë të gjithë informacionin e kapur përmes aplikacioneve të disponueshme për ekosistemet iOS dhe Android.

Garmin paraardhës 630

Suunto Ambit 3 HR

Suunto Ambit 3 HR

Suunto, na ofron me modelin AMBIT3 i papërshkueshëm nga uji në 100 metra, GPS i integruar dhe sensori i rrahjeve të zemrës. Ky model është shoqëruesi ideal për 10 modalitete sportive për përdoruesit më aventureskë, qoftë vrapimi, çiklizmi, noti ... Përveç GPS-it të integruar, ai gjithashtu integron një lartësimatës barometrik për të planifikuar rrugët tona me harta topografike. Falë aplikacionit Suunto Movescount ne mund të kemi të gjithë informacionin që pajisja jonë mbledh në smartphone-in tonë.

Suunto, AMBIT3 PEAK HR

Seria Apple Watch 3 Nike +

Apple Watch Series 3 është gjenerata e tretë e orës inteligjente të Apple, një orë inteligjente që bëhet gjenerata e tretë e këtij modeli dhe është gjithashtu e disponueshme me një lidhje LTE, e cila na lejon të bëjmë thirrje pa pasur iPhone në dorë. Ky model Resistantshtë rezistent ndaj ujit 50 metra, ka një lartësimatës dhe GPS të integruar. Sa i përket funksioneve për të përcaktuar sasinë e veprimtarisë sonë, Apple na ofron programe të ndryshme në varësi të ushtrimit që do të kryejmë: ecje, vrapim, çiklizëm, çiklizëm i palëvizshëm, vrapim në një rutine ... për t'u përshtatur me të gjitha nevojat e përdoruesve.

Apple Watch, në të gjitha versionet e tij, na lejon ta personalizojmë me një numër të madh rripash, lëkure, metalike, sportive, najloni ... Kjo pajisje vetëm në përputhje me iPhone, Pra, nëse keni një iPhone dhe dëshironi një orë inteligjente që funksionon si për sportet ashtu edhe për njoftimet, kjo është pajisja që ju nevojitet. Apple Watch Series 3 është në dispozicion në versionet 38 dhe 42-milimetër, duke filluar nga 369 €.

Bleni Apple Watch Series 3

Samsung Gear S3

Samsung

Gjenerata e tretë e Samsung Gear S3 nuk bëri asgjë më shumë sesa konfirmoi se angazhimi i Samsung për Tizen si një sistem operativ ishte opsioni më i mirë, duke lënë mënjanë Android Wear ende pak të optimizuar. Ky model, si Apple Watch Series 3, ka GPS i integruar dhe lartësimatës, ai ka mbrojtje IP68 edhe pse nuk rekomandohet për not ose zhytje. Gear S3 është i disponueshëm në një version ideal sportiv për ta përdorur atë çdo ditë për të përcaktuar sasinë e ushtrimeve tona ose thjesht për të matur aktivitetin tonë të përditshëm. Shtë gjithashtu në dispozicion në një version LTE që na lejon dilni për të bërë sport pa pasur nevojë të varet nga smartphone-i ynë në çdo kohë.

Ndryshe nga Apple Watch, Samsung Gear S3 është i pajtueshëm me iPhone dhe pajisjet me bazë Android Falë aplikacionit të disponueshëm në të dy ekosistemet, por për të përfituar sa më shumë prej tij, është më mirë ta përdorni me një telefon Samsung Galaxy. Ky model është në dispozicion për 319 euro në versionin e tij pa lidhje LTE.

Samsung Gear S3

Orë GPS me rreze të mesme

Samsung GearFit 2 Pro

Kompania koreane Samsung gjithashtu na ofron një model më të lirë për të përcaktuar sasinë e ushtrimit që bëjmë çdo ditë, pa shumë nga opsionet e ofruara nga Gear S3. Gear Fit 2 Pro ka një monitor të integruar të rrahjeve të zemrës dhe GPS, është i papërshkueshëm nga uji deri në 50 metra, ai ka një detektor automatik të aktivitetit dhe, ashtu si Gear S3, menaxhohet nga Tizen, sistemi operativ i Samsung për pajisjet mobile.

Kjo pajisje është i pajtueshëm me Android dhe iPhone, por nëse doni të përfitoni sa më shumë prej tij, si Gear S3 këshillohet të keni një terminal Samsung. Ekzistojnë disa modele Gear Fit në treg, por i vetmi me një çip GPS është ky model i veçantë që ka një çmim të përafërt prej 229 euro.

Samsung GearFit 2 Pro

Garmin paraardhës 235

Ashtu si Forerunner 630, edhe ky model Garmin është i drejtuar drejt vrapuesve. Falë sensorit të tij optik, ai vazhdimisht mat rrahjet e zemrës sonë dhe rrahjet në minutë në kohë reale. Përveç kësaj, me akselerometrin e integruar, është i aftë matni distancën dhe ritmin kur vraponi në një pistë të brendshme ose rutine.

Ka një çip GPS për të ndjekur rrugët dhe për ata që janë më të ulur, na lejon gjithashtu të kujtojmë se duhet të lëvizim të paktën disa minuta në orë. Pararendësi 235 na lejon personalizoni pajisjen tuaj me sfera të ndryshme për të personalizuar pajisjen, si dhe duke ju lejuar të shtoni ndonjë imazh nga smartphone-i juaj.

Garmin paraardhës 235

Garmin paraardhës 230

Garmin paraardhës 230

Ky model ndryshon nga Pararendësi 235 në atë pa monitorues të rrahjeve të zemrës, pasi pjesa tjetër e funksioneve dhe veçorive janë në dispozicion në të dy modelet, përfshirë sistemin e njoftimit të smartphone-it tonë.

Garmin paraardhës 230

HAR Garmin Vivoactive

HAR Garmin Vivoactive

Garmin Vivoactive HR na ofron një dizajn krejtësisht të ndryshëm nga modelet Forerunner, dhe ndryshe nga ajo gamë, Vivoactive HR na lejon të regjistrojmë aktivitetin tonë fizik duke notuar, vozitur, skijuar, vrapuar ose ngasur biçikletën. Ka një sensor të rrahjeve të zemrës, një çip GPS për të gjurmuar rrugën tonë dhe një ekran me prekje në të cilin bashkëveprojmë me njoftimet që marrim nga smartphone-i ynë.

Garmin Vivoactive HR

Polare M600

Polare M600

Polar M600 është një pajisje ideale për të vlerësuar çdo lloj aktiviteti, qoftë në një pistë apo në ujë, përveç regjistrimit të aktivitetit tonë të përditshëm dhe mbajtjes së një regjistri të plotë të cikleve të gjumit. Ajo ka një ekran me prekje, GPS i integruar dhe 4 GB hapësirë ​​ruajtëse për të ruajtur muzikën tonë të preferuar dhe për ta dëgjuar atë me kufje Bluetooth ndërsa ushtrohemi.

Ajo gjithashtu ka një sensor të rrahjeve të zemrës dhe mundësohet nga Android Wear 2.0, kështu që ne mund të instalojmë një numër të madh të aplikacioneve dhe të përfitojmë nga avantazhet që na ofron Google Fit.

Polare M600

Fitbit Blaze

Modeli më ekonomik i Fitibt me GPS i integruar është Fitbit Blaze, një model që ka një sensor të rrahjeve të zemrës, njoftime nga smartphone-i ynë, një metër i kapacitetit tonë aerobik, sesione frymëmarrëse të drejtuara, një ekran me prekje, memorie të brendshme për të ruajtur muzikën tonë të preferuar, rripa të këmbyeshëm, monitorim të vazhdueshëm të aktivitetit ditor së bashku me ëndrra ...

Fitbit Blaze

Orë të lirë GPS

Brenda gamës së orëve të lira GPS, TomTom është bosi dhe na ofron dy modele të ndryshme në varësi të monitorimit të aktivitetit ditor që duam të bëjmë. Modelet Spark u drejtohen të gjithë atyre përdoruesve që duan të dinë gjatë gjithë kohës hapat e ndërmarrë gjatë gjithë ditës, minutat e aktivitetit, kaloritë e djegura, aktivitetin e gjumit ... Modeli Runner, siç e përshkruan mirë fjala, Ajo u drejtohet vrapuesve dhe përdoruesve që kryejnë aktivitete sportive brenda ose jashtë. Brenda të dy modeleve ne gjejmë të njëjtin harduer dhe softuer.

Runner TomTom 3

Runner TomTom 3

Për pak më pak se 100 euro, ne mund të shijojmë TomTom Runner Cardio, një pajisje i papërshkueshëm nga uji dhe çipi GPS. Nëse duam më shumë karakteristika, duhet të zgjedhim modelet Cardio ose Cardio Music. Ju mund të hidhni një vështrim në tutorialin tonë në si ta azhurnoni TomTom falas.

TomTom Runner 3 Basic

Kardio TomTom Runner

Ky model integron një sensori i rrahjeve të zemrës përveç të gjitha përfitimeve që na ofron modeli i mëparshëm.

Tom Tom Runner 3 Kardio

TomTom Runner 3 Cardio + Muzikë

TomTom Runner 3 Cardio + Music na ofron funksionet e modelit Cardio por me depo e brendshme të jemi në gjendje të ruajmë muzikën tonë të preferuar ndërsa bëjmë sporte.

TomTom RUNNER 3 Kardio + Muzikë

Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

*

*

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
  4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
  5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.