reklamat

Tani Lajmet e veglave, që i përkasin Rrjetit të blogeve Blog Lajme, është vazhdimisht në rritje në numrin e vizitave të saj, të gjitha ato nga njerëz të interesuar në informacion në lidhje me pajisjet dhe pajisjet elektronike të konsumit. Ky është lloji i audiencës që dëshironi të arrini përmes reklamave tuaja.

Mund të na kontaktoni duke përdorur formën e mëposhtme:

  Pranoj Politika e përpunimit të të dhënave.

  Kur dorëzoni një formular, kërkohen të dhëna të tilla si emaili dhe emri juaj, të cilat ruhen në një cookie në mënyrë që të mos keni nevojë t'i plotësoni ato përsëri në dërgesat e ardhshme. Duke dorëzuar një formular duhet të pranoni politikën tonë të privatësisë.

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Përgjigjuni kërkesave të marra në formë
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj i shprehur
  4. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  5. Të drejtat: Hyrja, korrigjimi, fshirja, kufizimi, transportueshmëria dhe harrimi i të dhënave tuaja

  bool (e vërtetë)