Serverat EMule

Imazhi i eMule mitike

Imazhi i eMule mitike

A nuk keni një listë të azhurnuar të serverat emule? A keni probleme me emule? A pastrohet lista e serverëve herë pas here?A nuk dini si të azhurnoni serverat për emulën tuaj? Mos u shqetëso, unë kam gjetur një manual hap pas hapi që shpjegon se si ta bëjmë atë.

Nëse jeni përdorues i eMule, jeni i sigurt që e dini që një pjesë e madhe e serverave eMule nuk po punojnë më ose nuk janë të besueshëm. Këtu do t'ju tregojmë se si të konfiguroni eMule tuaj me Servera të besueshëm të Emule për 2017.

Manual për konfigurimin e serverave eMule 2017

Preferencat e serverave Emule

Gjëja e parë që duhet të bëjmë është hapni eMule dhe shkoni te seksioni Preferences> Server. Në këtë moment do të hapet dritarja sipër. Në të duhet të shënojmë fushat e mëposhtme:

 • Përditëso automatikisht listën e serverave ne fillim
 • Kontroll i zgjuar i ID-së
 • Përdorni sistemin e përparësisë
 • Caktoni përparësi të lartë serverave të shtuar manualisht

Redaktoni serverat emule

tani, pa shtypur akoma butonin e pranimit klikojmë aty ku thotë redaktoj. Notepad që do të na lejojë të shtojmë një server të ri do të shfaqet në një dritare të re. Në këtë hap, ajo që duhet të bëjmë është të fshijmë atë që shfaqet (nëse nuk është bosh) dhe të regjistrohemi http://sites.google.com/site/ircemulespanish/descargas-2/server.met

Ruani ndryshimet në bllok shënimesh dhe ti e mbyll Atëherë klikoni në butonat Zbato dhe OK dhe mbyllni dritaren e preferencave eMule.

Dhe me këtë kemi gjithçka gati.

Artikulli i lidhur:
Klienti më i mirë i torrentit

Si të azhurnoni serverat pa rifilluar eMule?

Nëse nuk duam të duhet të mbyllim dhe të hapim eMule për të azhurnuar serverat, ne mund të bëjmë sa më poshtë.

Përditësoni serverat emule

Në ekranin kryesor të eMule ekziston një kuti që thotë Update Server.met nga URL. Kopjoni dhe ngjisni http://sites.google.com/site/ircemulespanish/descargas-2/server.met në kutinë e tekstit dhe shtypni butonin e azhurnimit. Dhe voila, ju tashmë keni eMule me servera të azhurnuar.

Shtoni serverat eMule manualisht

Manuali i serverave Emule

Nëse ju doni shtoni disa servera eMule manualisht ajo që duhet të bësh është të klikosh në skedë Serveri i ri. Do të hapet një dritare e re ku mund të vendosni IP-në, portën dhe emrin e serverit eMule.

Shtë e rëndësishme që të mos dorëzoni kurrë ndonjë server eMule të pabesueshëm. Këtu ju tregojmë një Lista e serverave eMule që nga janari 2017 me garanci te plote.

Çfarë të bëni nëse emule nuk lidhet?

Emule nuk lidhet

Kjo është një pyetje që ne gjithmonë i bëjmë vetes pavarësisht se cili program po përpiqet të hyjë në internet. Nëse eMule nuk lidhet, ne do të kontrollojmë:

 • Gjëja e parë që unë zakonisht bëj kur një softuer nuk lidhet ose lidhja e tij është më e ngadaltë sesa duhet është të bëj një provë shpejtësie. Unë i besoj rrjetës neto, megjithëse nganjëherë është e mjaftueshme të përpiqesh të hysh në ndonjë faqe në internet (jo e rëndë) për t'u siguruar që lidhja jonë nuk ka rënë.
 • Është gjithashtu e rëndësishme kontrolloni që asnjë program nuk po bllokon eMule. Kjo nuk është më e zakonshmja, por një azhurnim i sistemit operativ mund të bëjë që rregullat e firewall-it të ndryshojnë dhe të fillojnë të bllokojnë diçka që nuk po bllokonte para azhurnimit. Nëse eMule nuk lidhet, ne do të shkojmë te cilësimet e firewall dhe do të sigurohemi që i kemi dhënë mundësi hyrjeje.
 • Një tjetër gjë që mund të na ndihmojë të lidhemi është ndërroni serverin. Serverët mund të rrëzohen dhe nganjëherë zgjidhja është aq e thjeshtë sa të klikosh dy herë në një server tjetër.
 • Mushka është shumë kapriçioze dhe punon si dhe kur dëshiron. Një ide e mirë për ta bërë më të lehtë lidhjen tuaj është hapni portet që përdorni në router. Në varësi të routerit tonë, kjo do të bëhet në një mënyrë ose në një tjetër, kështu që është më mirë të bëjmë një kërkim në internet për ta bërë atë në routerin që kemi.

Lista e serverave Emule gusht 2017

Interneti është plot me servera eMule por këtu ju tregojmë vetëm ato që funksionojnë.

 • eMule Security nº1 ——> ed2k: // | server | 91.200.42.46 | 1176 | /
 • eMule Security nº2 ——> ed2k: // | server | 91.200.42.47 | 3883 | /
 • eMule Security nº3 ——> ed2k: // | server | 91.200.42.119 | 9939 | /
 • eMule Security nº4 ——> ed2k: // | server | 77.120.115.66 | 5041 | /
 • TV Underground —-> ed2k: // | server | 176.103.48.36 | 4184 | /
 • Server net —–> ed2k: // | server | 46.105.126.71 | 4661 | /
 • Sharing-Devils.org No.3 -> ed2k: // | server | 85.204.50.116 | 4232 | /

Veryshtë shumë e rëndësishme të mos përdorni një server që nuk është në këtë listë pasi ka shumë të ngjarë që të jetë një server me skedarë të korruptuar, të gabuar ose programe plot viruse. Asnjëherë mos përdorni një server eMule që nuk është plotësisht i besuar.

Këshilla për eMule

Prioritetet e emulës

Disa këshilla të dobishme rreth serverave eMule:

 • Përdorni vetëm serverat e listave të sigurta që ju kemi siguruar
 • Nëse dëshironi jepni përparësi një serveri specifik (ai që funksionon më mirë për ju për shembull) mund ta bëni duke klikuar në butonin e djathtë> Prioriteti> I lartë. Në imazhin e mësipërm mund të shihni se si bëhet. Në të njëjtën mënyrë ju mund t'u jepni përparësi të ulët atyre që funksionojnë më keq për ju
 • Kur kërkoni një server është e dobishme të kontrolloni se cilat kanë raporti më i mirë Ping-Numri i përdoruesve.

Si të rilidhni eMule?

Mësoni si të rilidhni eMule

Mësoni si të rilidhni eMule

Diçka që mund të ndodhë herë pas here është që ju të humbni lidhjen në eMule. Për të shmangur këtë shqetësim, thjesht duhet të klikoni në Preferencat> Lidhja dhe të zgjidhni kutinë Rilidhni kur humbni lidhjen.

Përdorni një filtër të azhurnuar IP

emule-filtër-ip

Për arsye sigurie është e rëndësishme që të përdorni një filtër të azhurnuar IP. Për ta bërë këtë duhet të shkoni te Preferencat> Siguria dhe kontrolloni kutinë e serverave Filtër. Pastaj në kutinë e Azhurnoni nga URL Ju përfshini URL-në e mëposhtme http://sites.google.com/site/ircemulespanish/descargas-2/ipfilter.zip

Pastaj ju shtypni butonin Ngarko dhe së fundi në Apply dhe OK.

Veryshtë shumë e rëndësishme që mos e azhurnoni asnjëherë nga drejtimi http://gruk.org/list.php.

Dhe me këtë kemi mbaruar me informacionin në lidhje me serverat eMule. Më në fund do t'ju tregojmë një video ku do të mësoni se si ta instaloni dhe konfiguroni eMule nga e para për ata përdorues që nuk dinë ta bëjnë.

Si të shkarkoni torrente me eMule

Emule dhe përrenj

Mirë. Nëse jeni përdorues i eMule, ka të ngjarë të keni zbuluar se versioni i tij i fundit lejon shkarkimin e skedarëve .torrent, jo? Epo jo, jini shumë të kujdesshëm me këtë. Disa vjet më parë eMule 0.60 u shfaq në rrjet, i cili, në teori, ishte versioni më i azhurnuar deri më tani. Por, nëse shkojmë në faqen zyrtare të eMule, do të shohim që versioni i fundit i qëndrueshëm është 0.50a. Çfarë po ndodh?

Ajo që po ndodh është që një zhvillues i tretë ka menduar se eMule nuk po përparon aq shpejt sa duhet, ka vendosur të krijojë versionin e tij dhe është ky që është i aftë të shkarkojë torrente. Në fakt, versionet më të azhurnuara të këtij programi nuk quhen më eMule, nëse jo eMuleTorrent.

Me këtë shpjeguar, secili duhet të jetë përgjegjës nëse vendos të instalojë këtë softuer, por nëse nuk shqetësohesh për përdorimin e një programi version i eMule me reklamë dhe që mund të përfshijë kod të dëmshëmTjetra, unë do të shpjegoj se si të shkarkoni skedarët .torrent me eMuleTorrent:

 1. Le të shkojmë në faqja e projektit dhe shkarkoni versionin për sistemin tonë operativ (Windows ose macOS).
 2. Logjikisht, hapi tjetër do të jetë instalimi i skedarit të shkarkuar në hapin e mëparshëm. Edhe pse asgjë nuk duhet të ndodhë, më kujtohet përsëri që do të instalojmë një version jozyrtar.
 3. Hapi tjetër varet nga mënyra se si kemi konfiguruar hapjen e lidhjeve .magnet ose skedarëve .torrent. Me këtë në mendje, ajo që unë do të bëja është të lidh lidhjet .magnet dhe skedarët .torrent me eMuleTorrent në mënyrë që në të ardhmen të jetë më e lehtë. Për ta bërë këtë, gjëja e parë që do të bëjmë është të kërkojmë në internet për këto lidhje ose skedarë. Ka shumë motorë kërkimi për .torrent, gjithnjë e më pak, kështu që ajo që do të duhet të bëjmë në këtë hap janë dy gjëra: kërko për një .magnet, kliko mbi të dhe lidhe atë me eMuleTorrent dhe të njëjtën gjë me skedarët .torrent, por në Në këtë rast ne do të duhet të shkarkojmë skedarin në kompjuterin tonë, kliko dy herë mbi të dhe ta lidhim atë me eMuleTorrent. Nëse tashmë kemi skedarët .torrent të lidhur me një program tjetër, do të duhet të ndryshojmë se cili program do t'i hapë duke klikuar me të djathtën mbi të dhe duke modifikuar preferencat.

Shto torrent në emule

 1. Tjetra ne do të bëjmë një kërkim për një përrua në internet. Nëse ajo që kemi gjetur është një skedar .torrent, ne mund ta tërheqim atë në eMuleTorrent siç mund ta shihni në imazh. Nëse ajo që gjejmë është një lidhje .magnet dhe tashmë i kemi të lidhur me eMuleTorrent, posa të klikojmë mbi të, ajo do të hapet në eMuleTorrent. Ky version i eMule ka motorin e vet të kërkimit që ne mund ta përdorim, në rast se doni të provoni fatin tuaj.
 2. Megjithëse ka shumë që mund të prekim, personalisht mendoj se hapi i fundit është të presim që të përfundojë një shkarkim që do të jetë shumë më i shpejtë se ato të rrjetit eDonkey.

Shkarkimi i torrentit me emule

Video për të instaluar dhe konfiguruar eMule

Nëse keni probleme me instalimin dhe / ose konfigurimin e eMule, këtu është një video hap pas hapi që do t'ju mësojë se si ta përdorni këtë menaxher popullor të shkarkimeve.

Shkarkoni eMule falas

Projekti Emule

Shkarkuesi P2P eMule është falas, edhe nëse është në pronësi të projektit tuaj (nuk është burim i hapur). Mund të shkarkohet nga faqja zyrtare e internetit e projektit, e disponueshme nga kjo lidhje.

Me këtë shpjeguar, mbaj kini kujdes nga versionet jozyrtare që ju kërkojnë para. Ka disa që janë zbuluar muaj më vonë dhe nuk janë zyrtare, të tilla si eMuleTorrent, për të cilat mund të bëjmë një donacion nëse na pëlqen se çfarë të re sjell, por versioni zyrtar i eMule është falas.

Emule për Windows 10

Harrojeni: nuk ka ndonjë version specifik të eMule për Windows 10. Nëse po e lexoni këtë pikë me interes të veçantë, kjo është për shkak se eMule filloi t'ju jepte probleme kur azhurnoni në versionin më të fundit të sistemit operativ për kompjuterët Microsoft, por kjo është normale nëse marrim parasysh se Windows 10 është shumë më i sigurt se më parë versionet Windows.

Ajo që duhet të bëjmë për ta bërë atë të funksionojë mjaft mirë është të përdorim opsionet e firewall-it të sistemit dhe lejoni të gjitha lidhjet me eMule. Akoma, sistemi ka të ngjarë të zbulojë softuerin si një derë e pasme.

Emule për Mac

Nuk ka gjithashtu asnjë version zyrtar të eMule për Mac. Ajo që ka janë versione jozyrtare, të tilla si eMuleTorrent ose opsioni me burim të hapur aMule.

Ajo që mund të bëjmë për të instaluar eMule në Mac është të përdorim një softuer emulimi si Wine, diçka që, në fakt, është ajo që kam përdorur për të bërë pamjet e ekranit të eMuleTorrent nga Ubuntu (për të qenë më i saktë PlayOnLinux).

A e njihni aMule?

amulet

Ka përdorues që nuk u pëlqen të përdorin softuer të pronarit dhe preferojnë të përdorin softuer me burim të hapur, veçanërisht nëse janë përdorues të Linux. Kjo është saktësisht ajo që është aMule: versioni me burim të hapur të eMule i krijuar për përdoruesit e macOS dhe Linux.

Mund të thuash që nuk azhurnohet aq shumë sa versioni zyrtar për Windows, por ne nuk do ta tregonim të gjithë të vërtetën. Megjithëse kishte qenë një kohë e gjatë në të njëjtin version, kjo ka qenë rasti sepse nuk ka qenë e nevojshme të përfshihen veçori të reja. Shtatorin e kaluar u lëshua aMule 2.3.2 me shumë përmirësime, veçanërisht përsa i përket rregullimeve të defekteve në kod.

Nëse përdorni një version të Linux të bazuar në Ubuntu, instalimi i aMule është aq i thjeshtë sa hapja e një terminali dhe shtypja e komandës sudo apt instaloni amule –y (duke qenë "-y" për tu instaluar pa na kërkuar konfirmim pasi të keni futur fjalëkalimin tonë). Nëse jo, gjithmonë mund të keni qasje në tuajin Faqja zyrtare, shkarkoni kodin e tij dhe instaloni atë në të dy Linux dhe macOS.

Ku mund të gjeni filma për eMule

Shkarkoni filma me emule

Kjo është një pyetje që bëhet si është, por është pak konfuze: nuk ka filma për eMule sepse eMule nuk është një lojtar apo diçka e tillë. Ajo që doni të dini është ku mund të gjeni linqe për të shkarkuar filma me eMule.

Këto lidhje quhen lidhje eD2k ose eLinks dhe mund t'i gjeni në faqe si më poshtë.

A dini më shumë servera për Emule? Na lini një koment me ato që përdorni për të shkarkuar përmbajtje nga interneti përmes këtij klienti P2P.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

36 komente, lini tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   Sevilla dijo

  Ky nga serverat po ndryshon vazhdimisht, një rishikim i këtyre manualëve është gjithmonë i dobishëm.

  Përshëndetje

 2.   Ivana carina dijo

  Faleminderit për informacionin !!

  Përshëndetje nga Patagonia Argjentinase!

 3.   JEZUSI dijo

  Kad ende nuk punon për mua me ato hapa

 4.   Uthull vrasëse dijo

  @Senovilla nuk e dini se çfarë është një gabim që duhet të kërkoni serverë të rinj për emule sa herë që ata largohen.

  @Ivana më vjen mirë që funksionon për ty.

  @ Jezusi mirë për KAD Unë nuk di çfarë të bëj

  Përshëndetje për të gjithë.

 5.   javi dijo

  Faleminderit isha çmendur me serverat dhe emule kam qenë gjatë gjithë vitit 2008 me probleme me serverat dhe nuk dija çfarë të bëja falënderime

 6.   Një emulator nga atje dhe nga këtu dijo

  Harrojeni për serverat. Pothuajse nuk kanë mbetur asnjë server të besueshëm, lista e gruk.org nuk është azhurnuar që nga vera, serveri edonkey 1 ndryshoi IP-në dhe ajo është rimbushur. Kur ato punojnë, pasi janë të pakta, ju merrni id të ulët për ngopje. P USRDorni vetëm dhe ekskluzivisht rrjetin Kademlia (KAD). Nëse të gjithë e bëjmë në këtë mënyrë, në një kohë të shkurtër, do të jemi në gjendje të kalojmë nga serverat dhe ata që janë të dedikuar për infektimin e tyre me IP dhe spiunë të dëmshëm.

 7.   Rosa Maria dijo

  Sa interesante, e dini, unë nuk jap për të shkarkuar në kompjuterin tim, tani do të shihni hap pas hapi në faqen që më tregoni nëse është në rregull dhe nëse kam sukses. Faleminderit

 8.   Mario dijo

  Ndihmoni !!!!!!!!!!!!!!! Nuk ka servera, është vetëm një dhe është gjithmonë i plotë.

 9.   Lolo dijo

  Mos vendosni servera vetëm në rrjetin KAD

 10.   angjelika dijo

  ME THONI VRESIN E VESHTS ... MUND T D SHKARKOJ K EMT EM EMULE 2009 ..
  NUK KAM DIKUSH T D D LGJOJ MUZIK ...
  JU LUTEM PSRGJIGJE M ME A MUND T D SHKARKO KIST TO T TO D LGJOJ MUZIK? NJE PUSHME ANGELICA

 11.   Carmen dijo

  Faleminderit për informacionin, ato janë gjëra të vogla që për ata prej nesh që dinë pak, u vijnë në ndihmë. Faleminderit perseri.

 12.   kenx dijo

  Përshëndetje, kam një problem me serverat, ka vetëm një dhe i kam azhurnuar dhe çfarë mund të bëj?

 13.   Vera Garcia dijo

  Ky është një dyqan ushqimesh dyqan, shumë faleminderit, ju më keni shpëtuar nxehtësitë e vazhdueshme.

 14.   antonio dijo

  Do të doja të kisha një server të mirë

 15.   Dani dijo

  Emule ??, por a përdorni akoma emule ??? xDD

  Rrofte RAPIDSHARE !!!!

 16.   Shpikja dijo

  Post shumë interesant

 17.   gungë dijo

  Faleminderit!! shum e dobishme !!!

 18.   vanessa dijo

  Do të doja që dikush të më ndihmonte.Kam shkarkuar emule plus dhe ka vetëm tre servera dhe të gjithë janë plot. Unë kam shkuar në preferenca dhe as siguria dhe asgjë nuk del, dikush mund të më tregojë se si të shtoj më shumë servera.
  Thanks in advance

 19.   Ann dijo

  A mund te me ndihmosh? Ata më tregojnë 3 servera Australia, Peerates, eDonkeyServer N.2, gjithashtu kam, të cilat i përdor shumë Razorbach 4.0 dhe kam edhe shumë të tjerë, për të cilët di se nuk janë të besueshëm, kur klikoj në njërën nga këto, të përmendura më lart, nuk ka rrugëdalje. Unë mund t'i përdor vetëm këto 4? Çfarë bëj me të tjerët? A mund t’i kem vetëm këta serverë? Kam frikë se nuk do të jem në gjendje të shkarkoj filmat.

 20.   Jeje dijo

  Përshëndetje,

  Le të shohim se si e shihni ju.

  Isha aq i lumtur pasi bleva një disk të jashtëm 1Tera USB, për 97 € përfshirë taksën e Madhërisë së Tij të Hirshme SGAE, e quajtur më parë e dhjeta, saqë duhej të paguanit edhe nëse shkonit në ferr, duke u premtuar atyre tashmë kaq të lumtur me 400 GB brenda. pjesa skedon direktorinë Temp të kësaj njësie të re, në vetëm tre javë të shkarkimit të pandërprerë të skedarëve, origjinalet e të cilave, natyrisht, janë 300 ose më shumë vjet të vjetra (pra respektojnë të drejtat e autorit) dhe, ja, ja, ajo papritmas ndaloi së ekzekutuari Emule , navigimi dhe nëna që më lindi. Dhe unë ende nuk jam duke bërë gjysmën e mirë, Emule, pas 8k çinstalimesh dhe instalimesh.

  A po ndodh diçka me Emule apo kam ngarkuar shërbimet e ndalimit të PC-ve në memorje të lirë? që të kesh 100 lidhje të njëkohshme harxhon shumë.

  Simptoma, para se të instaloja përsëri, ishte se kur Emule filloi vsmon, firewall dhe qumështi filloi të plasaritej; Në përmbledhje, fikni dhe ndizni kompjuterin sepse ai shpërfilli monitoruesin e detyrave.

  Tani që kam riinstaluar Emule, ai është si i vdekur nga truri: ai as vuan, as vuan; as nuk ngarkon dhe as shkarkon skedarë, ajo vetëm hashes skedarët që ndaj (disa fotografi nga udhëtimet e mia dhe shkëmbimi im i shkëlqyeshëm).

  Epo, mendoj se të gjithë e dimë se si përfundojnë rastet terminale. Unë nuk do të shkoj përtej të qenit një nga llojet e "panjohur të rënë"; por hero ose martir, nuk jam unë, as nuk është Emule, është vullneti i njerëzve: ne duam të ndajmë dhe do të bëjmë.

  Le të argëtohemi,

  Jeje

 21.   Jeje dijo

  Pershendetje perseri,

  Kjo po shkon shumë më mirë. Unë kam verifikuar që klienti i emule është i aftë të rikuperojë situatën përpara riinstalimeve nëse mbajmë drejtorinë "Temp" ose çfarëdo që e quajmë atë.

  Në rastin tim, unë do të thosha se problemi ishte se kisha shumë skedarë në "Temp" që Emule i riinstaluar duhej të rishikonte, duke bërë "hashing". Kishte shumë dhe do të varej në kompjuter.

  Tani kam përcaktuar një "Temp" të ri në Preferencat> Drejtoritë> Skedarët e përkohshëm dhe po kaloj këtë direktori të re të gjitha skedarët që ishin në "temp" të vjetër, por sipas paketave: Unë i rendit me emër në windows explorer dhe pass ata sipas grupeve në Temp të ri, jini të kujdesshëm për të kaluar çdo herë të gjithë ata që fillojnë të njëjtën gjë, pasi që secili skedar që po shkarkojmë mund të ketë deri në katër skedarë të lidhur; për shembull, 1001.pjesë, 1001.met, 1001.met.bak, 1001.vendosje dhe 1001.stat. Ata nuk janë gjithmonë të gjithë atje, por ka gjithmonë, të paktën, ai që përfundon në .pjesë (skedari i vërtetë) dhe ai që përfundon në .met (të dhënat minimale të statusit të shkarkimit të këtij skedari, 1001 në këtë shembull); Unë gjithashtu gjithmonë kam gjetur atë që përfundon në .met.back (supozohet të jetë një gotë .met në rast se prishet).

  Përmbledhje, tani unë kam Emule aq argëtuese duke rikuperuar statusin e shkarkimit (lista e skedarëve për të shkarkuar dhe pjesët e shkarkuara mirë). Kjo funksionon.

  Nga ana tjetër, ajo që ata thonë për lidhjen vetëm në rrjetin Kad, pa servera po funksiononte shumë mirë për mua. Unë mendoj se problemi im ishte që unë hapa shumë lidhje (më shumë se 100) dhe kompjuteri im nuk i mbështet ato, kështu që vetë Emule prishi skedarët që kishte hapur në atë kohë.

  Të qeshura dhe duartrokitje.

  Gjithmonë.

  Jeje

 22.   jose dijo

  Si mund të gjej servera të mirë, ndoshta dikush mund të shpjegojë se si ta bëj këtë?

 23.   Radar dijo

  Thjesht falënderoni për punën e shkëlqyer.
  Unë i kam azhurnuar serverat në mënyrë të përsosur, nuk kisha përdorur eMule për gati dy vjet (megjithëse ishte akoma i instaluar). Faleminderit miq

 24.   John dijo

  ju më keni shpëtuar trungjet e jetës faleminderit koleg

 25.   Michael Gaton dijo

  Faleminderit shumë për informacionin !!!

 26.   Luis dijo

  informacion shumë i mirë. faleminderit shumë!!!!!!!!!!!!!

 27.   XUANON dijo

  A A MUND T’I MELL THONI SE DUHET TA BON HAP ND STR HAPEP T HA KENI ID të Lartë?
  FALEMINDERIT SHUM P FORR PUNN TUAJ
  XUANON

 28.   Hoze Andres dijo

  Përshëndetje, nuk marr asnjë shkarkim, mund të më tregoni pse, faleminderit

 29.   aasdasd dijo

  Udhëzues i shkëlqyeshëm, shumë i dobishëm dhe shumë faleminderit
  Unë të lë ty vdes XDD

 30.   Carlos dijo

  Rrjeti KAD nuk lidhet për botën. Jam përpjekur të bëj gjithçka, rezultat = asgjë. Ndoshta dikush ka një sugjerim të mirë, faleminderit

 31.   Tavo Penarol dijo

  Si mund të lidhem me kademy? Faleminderit

  1.    i cmendur dijo

   Unë përdor Chimera 2.0 bazuar në eMule v0.50a dhe nëse lidhet me rrjetin KAD

 32.   mommaofjoahandamely dijo

  emule, sot punon më mirë se kurrë ... duke hapur logjikisht portet, rrjetin kad, serverat zyrtarë të punës dhe ...

 33.   Cristhian dijo

  A përdoret akoma? Mendova se ishte zhdukur ashtu si Ares haha

 34.   A dijo

  HAHAHAHA TANI SHIKO SE JANRE T R BESUESHM IN NFSE JEMI T R BESUESH HAM HAHAHAHA QESH N THE GENJESHT

 35.   JOSE dijo

  HEH NESE TANISHT E SHIKO SE PUNON