Si të vendosni një reklamë në Wallapop

Pankarta Wallapop

Nëse ekziston një aplikacion që ka sukses në botën e shitjeve të dorës së dytë mes individëve sot, është Wallapop. Ne kemi një pjesë të mirë të aplikacioneve të ngjashme në dispozicion dhe veçanërisht faqet e internetit që na lejojnë shesin produkte të dorës së dytë pa ndërmjetës dhe me çmimin "ne duam" pa humbur shumë para.

Liria dhe mbi të gjitha siguria në shitje që këto lloje të aplikacioneve nuk ofrojnë janë çelësi i suksesit të tyre dhe është e vërtetë që jo të gjithë e kanë të qartë konceptet e mëparshme përpara se të shesin një produkt në Wallapop ose aplikacione të ngjashme, kështu që sot do të shohim se si për të marrë shesim produktin tone me shpejt dhe me lehte.

produkte Wallapop

Pyetjet janë të shumta dhe përgjigjet janë të qarta

Gjithmonë kur duhet të blejmë dhe mbi të gjitha të shesim në aplikacione si Wallapop ose të ngjashme, duhet të përpiqemi të kryejmë marrëveshje në dorë dhe në vende të mbushura me njerëz për sigurinë tonë. Nuk është e njëjta gjë që të dërgosh një iPhone me ndërlidhës sesa t'ia tregosh atë direkt blerësit, por në të dy rastet duhet të sigurohemi që gjithçka do të shkojë mirë pasi është një produkt me çmim të lartë dhe është shumë e rëndësishme të jesh i qartë në lidhje me konceptet themelore në mënyrë që të mos keni probleme të çfarëdo lloji. Blerësi gjithashtu dëshiron garancitë e tyre dhe për këtë arsye lindin shumë pyetje në këtë drejtim, në çdo rast tani do të flasim për disa prej tyre.

A mund të shes diçka në Wallapop? Po, pothuajse gjithçka që të vjen ndërmend mund të shesësh. Përveç natyrisht, produktet e ndaluara nga vetë aplikacioni. ¿A kanë rëndësi vlerësimet e Wallapop? Po dhe jo. Kjo varet nga shumë faktorë, por padyshim që sa më i lartë të jetë vlerësimi ynë, aq më të mëdha janë shanset e mbylljes së marrëveshjes. Çfarë është më e rëndësishme në shitjen e një produkti? Në thelb ajo që ka rëndësi për përdoruesin që blen ose dëshiron të blejë është statusi i produktit dhe kjo mund të shihet në shumë mënyra, por mbi të gjitha përmes fotove, kështu që ato janë gjëja tjetër që do të diskutojmë.

ora Wallapop

Fotografitë e produktit duhet të jenë tërheqja për blerësin

Dhe është se siç thuhet shpesh nëpër botë kur një gjë hyn në sytë e tu, pjesa tjetër është më e lehtë. Në këtë rast, ato që duhet të marrim parasysh janë faktorët kryesorë që duam të nxjerrim në pah të produktit tonë dhe të marrim fotografitë përkatëse në mënyrë që ato të duken me gjithë shkëlqimin e tyre. Zgjidhni një vend të mirë për të bërë ato fotografi dhe me ndriçim të mirë Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme kështu që duhet të jemi të qartë për këto detaje kur krijojmë reklamën tonë.

Kurdoherë që është e mundur, ne duhet të përdorim një aparat fotografik të mirë për të bërë fotot dhe këto duhet të jenë të shumta në mënyrë që blerësi Wallapop të ketë të gjithë informacionin e nevojshëm pa pasur nevojë të kërkojë shumë. Cfare ka me shume foto të ndryshme mund të shtohen në këtë platformë pa ndonjë kosto shtesë, kështu që sa më shumë imazhe blerësi ka aq më mirë.

Padyshim, ky është pothuajse gjithmonë faktori përcaktues nëse shitja jonë është e suksesshme dhe është që të kesh të gjitha detajet në foto (dëmet e mundshme, përmirësimet e zbatuara, etj.) Mund të jetë ajo që përcakton përfundimisht nëse ne do ta shesim atë produkt apo jo.

celular me wallapop

Pastroni ose kondiciononi produktin dhe keni faturën nëse është e mundur

Këto detaje janë gjithashtu shumë të rëndësishme në mënyrë që të jenë të suksesshëm në shitje. Dhe është që përdoruesi që vëzhgon fotot e postuara dhe sheh gjurmë të papastërtisë ose neglizhencës në produkt është e mundur që ai të kalojë pranë produktit tonë duke na bërë humbasin shitjen për shkak të papastërtisë së akumuluar ose duke u çmontuar në copa ose të ngjashme.

Një detaj tjetër i rëndësishëm është të kemi faturën e produktit për të verifikuar që është diçka që ne e kemi blerë. Në këtë kuptim nuk është gjithmonë e mundur keni faturën e produktit, por është shumë interesante të jesh në gjendje të ofrosh një garanci minimale për atë që shesim dhe padyshim që të kesh faturën e blerjes është një pikë për tu marrë parasysh. Në produktet e vjetra, padyshim që nuk do të shërbejë si garanci, por përkundër kësaj, ne do të jemi në gjendje të tregojmë se çfarë na kushton me të vërtetë produkti që po shesim dhe gjithashtu të verifikojmë që është diçka që nuk është vjedhur ose gjetur.

Wallapop

Mos mashtrimi është çelësi i suksesit në shitjet në të ardhmen

Kjo pikë është shumë e rëndësishme dhe është se nëse gënjejmë në një transaksion ose përpiqemi të mashtrojmë blerësin, ai do të na votojë negativisht, kështu që do të jetë e vështirë të ribëhet ai votë kundër. Gjithashtu, kur përpiqeni të mashtroni njerëzit, ata hakmarren në vlerësimet (siç kemi parë në disa profile) dhe për këtë arsye është rregull që të ndiqni që nga fillimi: Ne nuk mund ta mashtrojmë blerësin, Kjo është arsyeja pse është gjithashtu e rëndësishme që të plotësoni mirë informacionin e produktit dhe të detajoni nëse ka apo jo ndonjë dëm, nëse funksionon normalisht dhe ky lloj detaji për atë që ne po shesim.

Këtu është gjithashtu mirë të zbatohet rregulli që thotë: "atë që nuk e dëshironi për veten tuaj, nuk e dëshironi për të tjerët" Pra, në këto raste është më së miri qëndroni larg përpjekjeve për mashtrim në shitjen e produkteve pasi që me siguri e gjithë kjo do të kthehet kundër nesh duke na ndaluar të shesim produkte të tjera më vonë.

kompjuter

Të dini se si të negocioni dhe rregulloni çmimin është e rëndësishme, më shumë në Wallapop

Dhe është që njerëzit hyjnë së pari duke bërë pazar në aplikimet për blerjen dhe shitjen e produkteve, kështu që ne duhet të jemi shumë të qartë për çmimin që duam të arrijmë për produktin tonë dhe atë që më në fund e përdorim si pretendim në aplikacionin Wallapop. Gjëja më normale në botë në këtë lloj aplikimi është të gjesh çmime të larta dhe pastaj duhet të përdorësh artin antik të "pazareve" për të marrë një çmim më të mirë, kështu që është logjike që ata të na bëjnë pazar.

Pra, është e nevojshme të rregullojmë çmimin në maksimum dhe të jemi shumë të qartë se sa do të ulim produktin që shesim. Normalisht do të shet më mirë nëse ulim pak çmimin kur vendosim komunikim me blerësin përmes mesazheve, por nuk duhet të humbasim shumë para dhe kjo është arsyeja pse them që duhet të jemi të qartë që nga fillimi se rrallë do ta shesim produktin për atë që shënuam në fillim nëse nuk është vërtet një pazar. Ne duhet të jemi të përgatitur për këtë dhe kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të mendojmë për një çmim të drejtë gjithmonë duke u ulur pasi "vlerësimi personal" që mund të kemi për këtë nuk vlen për euro ...

Dërgesat përmes Wallapop janë vërtet të këshillueshme dhe të sigurta

Ne kemi qenë duke shijuar mundësinë e dërgimin e produkteve përmes Wallapop. Ky opsion është shumë i vlefshëm si për blerësin ashtu edhe për shitësin dhe do të jetë një ndihmë e madhe për të kryer operacionin kur duhet të dërgojmë produktin. Në këtë kuptim, është aq e thjeshtë sa futja e të dhënave tona personale në cilësimet e aplikacionit dhe vendosja e peshës në kohën e botimit të reklamës në mënyrë që ata që e vizitojnë të dinë se ne po përballemi me një produkt me transport. Transporti është gjithmonë në kurriz të blerësit dhe norma do të varet nga pesha e produktit duke filluar nga 2,5 euro dhe duke u rritur sipas peshës.

Tani gjithçka është në duart e Wallapop dhe kur blerësi të na dërgojë një ofertë për produktin tonë, ne thjesht do të duhet të ndjekim hapat për ta çuar paketën tonë në Zyrën Postare, plotësisht e mbështjellur dhe e gatshme për t'u dërguar. Në Correos do të duhet të kalojmë vetëm kodin e siguruar nga Wallapop nga skaneri dhe voila, paketa do të marrë disa ditë për tu marrë nga blerësi.

Sapo të vijë paketa, blerësi do të ketë 48 orë për të verifikuar që gjithçka është e saktë dhe më pas në 3 ditë pune ne do të marrim paratë e rëna dakord në ofertë. Duke pasur parasysh këtë, ekziston një pjesë në Ndihmë që shpjegon shumë qartë se si funksionon procedura e kthimit në rast problemi, ne lëmë një pjesë të tekstit që gjejmë brenda aplikacionit:

A ka politikë kthimi / rimbursimi?

Wallapop do të pranojë kthime vetëm nëse mund të provojë që produkti i marrë është i dëmtuar ose i pasaktë. Çdo rast do të vlerësohet nga ekipi ynë, dhe për këtë është thelbësore se transaksioni dhe komunikimi është bërë përmes bisedës së wallapop, dhe se blerësi të sigurojë prova Siç është marrë, nuk korrespondon me atë për të cilën është rënë dakord. Nëse produkti është i prishur ose i dëmtuar (nuk funksionon, nuk është si përshkrimi fillestar ose nuk është ai që keni blerë), ju duhet të na kontaktoni këtu brenda një periudhe jo më shumë se 48 orë nga dorëzimi i paketës. Ne do të shqyrtojmë rastin tuaj, dhe nëse është e aplikueshme, ne do të përpunojmë kthimin dhe rimbursimin përkatës. Mos harroni se është e nevojshme të mbani paketimin origjinal për të bërë ndonjë pretendim.
Rastet e mëposhtme përjashtohen nga politika juaj e kthimit:
 • Produktet që nuk lejohen në rregullat tona të bashkëjetesës
 • Produktet e reklamuara me foto të palëve të treta
 • Produkte jo origjinale (kopje)
 • Produkte përmbajtjen ose funksionimin e të cilave nuk mund t'i verifikojmë (Kozmetikë, parfume, shishe vere, kondicionerë etj.)
 • Produktet e dëmtuara ose për pjesë.
 • Dallimet e ngjyrave kur nuk pasqyrohet në përshkrim.
 • Produktet e ngjyrosura, të pista ose me shenja të tjera të përdorimit.
 • Produkte jo të plota ose pjesë që mungojnë por mund të përdoren (vida, butona, etj.)
 • Produkte të pa vulosura (nuk mund të jetë arsyeja e vetme për të përpunuar një kthim)
 • Artikulli shfaqet si "Kushti perfekt", "Krejt i ri", etj.
Ky seksion është shumë më i madh në faqen e internetit të Wallapop ose në aplikacion, por duke folur gjerësisht duhet të themi se është e rëndësishme të dini të gjitha rregullat e transportit dhe kthimit nga blerësi dhe shitësi. Lexoni këtë pjesë të plotë përpara se të kryeni një operacion Shtë shumë e rëndësishme.

kompjuter Wallapop

Wallapop ka një treg mjaft të bukur

Wallapop është bërë një nga mjetet më të përdorura kur bëhet fjalë për të shitur shpejt çdo objekt që kemi në shtëpi dhe që nuk e përdorim me të vërtetë. Përveç kësaj, të kesh aplikacionin në smartphone përveç në ueb bën edhe tëndin qasja është me të vërtetë e lehtë për të gjithë dhe kjo është arsyeja pse po arrin sukses në këtë segment.

Ne nuk mund të themi se është aplikacioni i vetëm në të cilin ne mund të shesim produktet tona, por ai është bërë një nga ato kryesore dhe për këtë arsye është shumë interesante të njohim të gjitha detajet e aplikacionit dhe të dimë se si funksionon. Nga ana tjetër, ajo gjithashtu ka fituar famën e të qenit një aplikacion për njerëzit që bëjnë pazar në mesazhin e parë që ju dërgojnë, por kjo shkon shumë me personin dhe nuk ndodh gjithmonë. Mënyra më e mirë për të verifikuar këtë është pa dyshim të bëni shitjen e parë ose të varni produktin e parë dhe të prisni derisa të jeni me fat në shitje. A përdorni Wallapop shpesh? 

Wallapop - Bleni dhe Shisni (Lidhja e AppStore)
Wallapop - Bleni dhe Shisnifalas
Wallapop
Wallapop
zhvilluesi: Wallapop
Çmimi: Falas

Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.