Tarifat më të mira të celularëve në dispozicion në treg

Tarifat e telefonit celular

Jo shumë kohë më parë, çdo përdorues i një pajisjeje mobile mund të zgjidhte midis disa tarifave të celularëve, të cilat në shumicën e rasteve ishin shumë të ngjashme dhe për të cilat ne duhet të paguanim shuma të mëdha parash. Për fat të mirë, gjithçka ka ndryshuar shumë me kalimin e kohës dhe sot një numër i mirë i operatorëve celularë janë të pranishëm në treg që na ofrojnë një numër të madh të tarifave të celularëve. Disa shumë të lira, të cilat kanë dallime të mëdha mes tyre dhe gjithashtu me çmimet më të larmishme. Për ta bërë këtë sot ne do të bëjmë një krahasim interesant midis të gjithë atyre. Meqenëse është e vështirë të fillosh diku, ne do ta bëjmë atë duke rishikuar tre tarifat kryesore që mund të punësojmë tani:

Në vendin tonë ekzistojnë ende tre operatorë të mëdhenj si Movistar, Vodafone dhe Orange, të ndjekur në distancë nga një tashmë klasik si MásMóvil (mos harroni se ai bleu Yoigo për të dhënë një hov të rëndësishëm) dhe Virgin Telco më i fundit i mbështetur në inkursion kombëtar nga grupi Euskaltel. Rreth këtyre kemi të ashtuquajturit operatorë virtualë që na ofrojnë norma interesante dhe të lira.

Vlerësoni DETAJË ÇMIMI
Vlerësoni Krijoni Vlerësimin tuaj Vetë 10GB Simyo 10GB 6 € / muaj
Vlerësoni 14.95 Amena 20 GB dhe të pakufizuar. 14.95 € / muaj
Vlerësoni Plus 8 GB thirrje të pakufizuara dhe 8 GB 8.90 € / muaj
Vlerësoni La SinFin të dhëna të pakufizuara dhe thirrje të pakufizuara 35 € / muaj
Shkalla më e lartë e Portokallisë Të dhëna të pakufizuara dhe thirrje të pakufizuara 35.95 € / muaj

Nëse po mendoni të ndryshoni operatorin ose të ndryshoni normën, qëndroni me ne sepse Në këtë artikull ne do t'ju tregojmë tarifat më të mira të lëvizshme të lira dhe jo aq të lira të disponueshme në treg.

yoigo

Tarifat aktuale të celularëve për yoigo Ato janë një nga më tërheqëse në treg, kryesisht për shkak të numrit të madh të GB që ata ofrojnë për përdoruesit, me çmime relativisht të ulëta. Gjithnjë e më shumë përdorues shfletojnë rrjetin e rrjeteve për më gjatë, ndonjëherë kanë nevojë për gjithnjë e më pak telefonata dhe kanë nevojë për shumë më tepër për të patur të dhëna të disponueshme për të përdorur WhatsApp, Facebook ose një nga shumë aplikacione të tjera që duhet të lidhen përgjithmonë me internetin.

Tarifat më të mira të celularëve të Yoigo

Yoigo ka arritur të kapë këtë nevojë të të gjithë atyre përdoruesve që nuk mund të mbarojnë megabajt në planin e tyre të të dhënave. Në fakt, ju me siguri e dini tarifa e saj më e famshme: La SinFín. Kjo tarifë ka GB të pakufizuar për të lundruar me celularin tuaj dhe, përveç kësaj, ka thirrje të pakufizuara. SinFín de Yoigo është një nga tarifat e pakta që ofron një sasi kaq të lartë gigabajtësh për të shpenzuar për 35 € / muaj. Nëse dëshironi të përfitoni nga kjo ulje e tarifës tuaj mujore mundeni bëje nga këtu.

Më shumë celular

Për disa muaj MásMóvil është larguar nga të qenit një kompani pa shumë prani në treg si një operator virtual bëhet operatori i katërt spanjoll, me blerjen e Yoigo.

Oferta e normës së MásMóvil është e ndarë në dy: normat e konfiguruara tashmë nga Operatori dhe normat që mund të konfiguroni sipas dëshirës tuaj. Planet që na ofron MásMóvil janë dy: 8 GB dhe thirrje të pakufizuara për 8,90 € për tre muajt e parë dhe 20 GB me thirrje të pakufizuara për 14,90 €.

Tarifat më të mira të celularëve nga MásMóvil

Thirrjet e pakufizuara janë emëruesi i përbashkët i tarifave tashmë të konfiguruara të MásMóvil. Por nëse jeni një person që shfletoni më shumë sesa flisni me telefonin tuaj celular, opsioni më i mirë për ju do të ishte të konfiguroni normën tuaj për t'u matur. Në këtë mënyrë, ju mund të shtoni sasinë maksimale të koncerteve (20 GB) dhe thirrjeve me 0 cent në minutë. Me këtë konfigurim do të mund të kurseni disa euro krahasuar me atë që MásMóvil tashmë ka me 8 GB.

Kontrakto ndonjërën nga këto tarifa duke klikuar këtu.

Portokall

Portokall aktualisht është në një ofertë të vështirë së bashku me Vodafone për të pasur privilegjin e të qenit operatori i dytë celular në treg. Për këtë, ajo ka bërë një rinovim të të gjitha tarifave të saj në kohët e fundit, duke rezultuar në një katalog më të gjerë dhe interesant. Pas shtatë vjetësh nuk i gjejmë më tarifat e famshme të kafshëve, por i kemi lënë vendin Shkoni tarifat.

Përdoruesit që kërkojnë më shumë për nga sasia dhe cilësia janë me fat, sepse normat Go i përgjigjen saktësisht atyre pikave. Në këtë kuptim, Portokalli na ofron tarifat Shko Top dhe Shko Up, të cilat të dy kanë të dhëna të pakufizuara, ndryshimi i secilës ofertë qëndron në aftësinë për të parë përmbajtje streaming me cilësi më të lartë (njëra në HD dhe tjetra arriti 4K) dhe të dyja me thirrje të pakufizuara.

Tarifat më të mira të celularëve Portokalli

Por normat me kaq shumë gigabajt për të lundruar nuk janë për të gjithë audiencat dhe është diçka për të cilën Orange ka menduar. Për të njëjtën arsye, ai ofron tre tarifa të tjera me më pak koncerte: Essential, Go fleksibël dhe Kids. Me Essential, Orange na ofron 7 GB dhe telefonata me 0 cent për 14,95 € / muaj. Shkalla fleksibël e Orange's Go na jep mundësinë e bërjes së thirrjeve 16,67 GB dhe të pakufizuara për 24,95 € në muaj. Së fundmi, tarifa Kids ka internet me deri në 2 GB për 8,95 € / muaj dhe e cila është ideale për tabletët ose laptopët tuaj. Nëse jeni të interesuar për normat Go de Orange, mundeni punësoni ata nga këtu lehtë.

Vodafone

Kompania e kuqe është një tjetër nga ato më të mëdha brenda territorit spanjoll dhe që sigurisht gjithashtu na ofron disa tarifa vetëm për celularë. Ashtu si Orange ose Movistar, Vodafone na ofron të gjitha llojet e tarifave, me karakteristikat më të larmishme dhe me çmime të të gjitha llojeve.

Kompania me ngjyrë të kuqe u afrohet të gjitha llojeve të përdoruesve, nga ata që konsumojnë më shumë megabajt dhe minuta te ata që mezi kalojnë njërën ose tjetrën. Kështu, kemi Mobile Mini, i pakufizuar, Maxi i pakufizuar dhe total i pakufizuar për ata që konsumojnë shumë për sa i përket të dhënave dhe minutave të zërit.

Tarifat më të mira të celularëve Vodafone

Për ata që flasin më shumë dhe konsumojnë të dhëna, Vodafone paraqet GB të Pafund total të pakufizuar në 5G, minuta të pakufizuara. Të gjitha për 47,99 € / muaj. Shkalla e ndërmjetme është rruga Unlimited Maxi me GB të pakufizuar në rrjetin 4G +, minuta të pakufizuara. E gjithë kjo për 36,99 € / muaj. Së fundmi, e pakufizuar është një ofertë me të dhëna të pakufizuara në rrjetin 4G (shpejtësia maksimale e shkarkimit 2Mbps) dhe minuta të pakufizuara për 32,99 € në muaj.

Nëse jeni të interesuar për tarifat e celularëve Vodafone, mund t'i punësoni në më pak se 3 minuta nga këtu.

Movistar

Movistar ose çfarë është e njëjtë, Telefónica e vjetër është mbizotëruesi i madh i tregut të telefonisë mobile, falë mbulimit të saj të mirë në pothuajse çdo cep të vendit tonë dhe gjithashtu për shërbimin e mirë që ju ofron klientëve të saj. Fatkeqësisht çmimet e tyre nuk janë aq të ulta sa dëshirojnë shumica prej nesh.

Siç kanë bërë pjesa tjetër e operatorëve, Movistar gjithashtu ka modifikuar ofertën e saj të tarifave të lëvizshme, edhe pse jo aq thellë sa ka bërë Orange. Në këtë kuptim, Movistar na paraqet tre norma, në të cilat spikat numri i madh i gigabajtëve.

Tarifat më të mira të lëvizshme të Movistar

La Kontrata Movistar 2 norma Mund të klasifikohet si "tarifa bazë", pasi na ofron 5 GB për të lundruar me celularin tonë dhe 50 minuta në thirrje për 15 € në muaj. Nëse shkojmë në portofolin e Movistar, norma tjetër është Kontrata XL e cila na ofron 15 GB dhe minuta të pakufizuara të thirrjeve në linja fikse dhe celularë për 24,95 € në muaj. E fundit e tarifave, kontratë e pafund, ka GB, minuta dhe SMS të pakufizuara për një çmim prej 39,95 € / muaj.

pepephone

Një tjetër operator virtual që nuk mund të mungojë në këtë listë është pepephone që na ofron disa nga normat më konkurruese, në të gjitha aspektet që mund të gjejmë në treg. Konkretisht, na ofron tre norma që janë shumë konkurruese sa i përket pjesës tjetër të tregut. Në këtë mënyrë, ne gjejmë tarifën e parë që përfshin 5 GB dhe thirrje të pakufizuara për 7,90 € / muaj. Shkalla e ndërmjetme na ofron 10 GB dhe minuta të pakufizuara për 11,90 € në muaj.

Tarifat më të mira të celularëve nga Pepephone

Më në fund, ne zbulojmë se cila mund të jetë norma më fitimprurëse: 39 GB dhe minuta të pakufizuara për thirrje me 19,90 € / muaj.

amena

Po miq, Amena është kthyer. Operatori i gjelbër shoqëronte shumë prej nesh në atë kohë dhe, mund të themi, se është një klasik kur bëhet fjalë për telefoninë mobile. Amena është rikthyer në jetë me Portokalli dhe normat e saj janë spektakolare. Ky operator është sinonim i përshtatjes dhe ata e demonstrojnë qartë atë me normat e tyre. Planet e saj celularë janë të përqendruara në çdo lloj përdoruesi: një normë për ata që përdorin pak celularin e tyre, një tjetër për ata që flasin pak dhe dy të tjera për ata që duan gjithçka. Katër norma spektakolare.

Tarifat më të mira të celularëve nga Amena

Shkalla e parë është për ata që vështirë se përdorin telefonin e tyre jashtë shtëpisë. Amena mendoi për ta dhe u ofron atyre 4 GB, telefonata me 0 cent në minutë dhe SMS të pakufizuara për 6,95 € / muaj. Por nëse flisni pak nga telefoni juaj celular, ndoshta do të interesoheni për tarifën me 10 GB, minuta të pakufizuara dhe SMS të pakufizuara për 9,95 € në muaj.

Kompania e gjelbër ju ofron një plan celular me 25 GB, thirrje të pakufizuara dhe SMS me 19,95 € / muaj. Por nëse 10 GB nuk ju mjafton, plani i fundit do t'ju interesojë edhe më shumë. Tarifa e fundit ju ofron 30 GB, thirrje dhe SMS të pakufizuara për 24,95 € / muaj.

Ne e dimë që është shumë e vështirë të zgjedhësh një normë Amena, sepse ato janë me të vërtetë të mira. Nëse akoma nuk vendosni, në këtë lidhje mund të merrni më shumë informacion.

simio

Portokallia e Simyo nuk është një rastësi dhe kjo është gjithashtu një kompani që i përket grupit Orange. Sidoqoftë, Simyo ka një tipar të rrallë dhe praktikisht unik: ju mund të krijoni normën tuaj. Mund ta konfiguroni planin tuaj me pak a shumë të dhëna dhe me më shumë ose më pak minuta zëri. Cfare do.

Para se të shpjegoj se si funksionon konfigurimi i personalizuar i normës, dua t'ju tregoj për tarifat që tashmë ju ofron të konfiguruara Simyo. Kompania na paraqet me katër tarifa që ne mund t'i kontraktojmë. Kemi tarifa pa kuota, pra 0 euro. Kemi një tarifë minimale që përfshin 20 minuta telefonata dhe 100 MB për 2 € në muaj. Një normë perfekte për WhatsApp me 50 minuta telefonata dhe 100 MB për 3,5 € / muaj. Dhe paravendosja e fundit është për ata që flasin dhe surfojnë shumë. Kjo na ofron 100 minuta dhe 2 GB për 6,5 € në muaj.

Tarifat më të mira të celularëve të Simyo

Nëse asnjë nga normat e mësipërme nuk ju bind, mos harroni se mund të krijoni tuajat në një mënyrë shumë të thjeshtë. Gjëja e parë që do të duhet të zgjidhni janë të dhënat për të lundruar me celularin tuaj. Ju nuk mund të zgjidhni të dhëna për të kërkuar, por maksimumi 40 GB. Më vonë, duhet të zgjidhni numrin e minutave për të telefonuar, nga 0 minuta në telefonata të pakufizuara. Rekomandimi ynë, në këtë rast, është shumë i qartë: bëni tarifën tuaj. Nuk ka asgjë më të mirë sesa të jesh në gjendje të zgjedhësh atë që dëshiron të shpenzosh për sa i përket të dhënave dhe minutave të zërit. Sidoqoftë, nëse doni të shihni pjesën tjetër të mundësive që jep Simyo, hyj ketu.

i ulët

Lowi është një nga kompanitë e telefonisë mobile që vlerësohet më mirë nga përdoruesit, falë çmimeve të saj më ekonomike dhe mundësisë së krijimit të normës plotësisht sipas dëshirës sonë. Ju mund të keni dhe konfiguroni tarifën tuaj nga 8 GB deri në 30 GB të dhëna në celularin tuaj dhe, për sa i përket minutave të zërit, të gjithë kanë thirrje të pakufizuara.

Tarifa më e mirë e lëvizshme e Lowi

Nëse duhet të mbajmë një nga tarifat e tyre, pa dyshim që do të ishte norma e vetvetes me 8 GB për 7,95 € në muaj. Një çmim super konkurrues dhe praktikisht i pakonkurrueshëm. Ju mund të shihni pjesën tjetër të mundshme cilësimet e normave dhe karakteristikat nga këtu.

Çfarë shkalle keni aktualisht të kontraktuar dhe cilën do të ndryshonit nëse mundeni? Siç e keni parë, mundësitë janë të pafundme dhe gjithçka varet nga ju. Mos u vendos dhe qëndro i akorduar me këtë hyrje sepse ne do ta azhurnojmë çdo muaj. Dhe nëse nuk e keni gjetur normën tuaj të përsosur këtu, gjithmonë mund ta përdorni Bredh krahasuesin e telefonisë për të gjetur opsionin më të mirë që ju lejon të kurseni.