Како сакрити везу на Инстаграму да ме не виде на мрежи

Инстаграм лого

Трачеви су срж Инстаграма, зашто ћемо се заваравати ... Не занима нас само тренутно дељење онога што радимо, јер постоје Инстаграм приче и фотографије, већ и могућност да видимо шта наши пријатељи раде, а не па пријатељи. Сада Инстаграм има симбол статуса који приказује зелену тачку када је корисник на мрежи или поруку која показује када је корисник последњи пут био на мрежи. У Ацтуалидад Гадгет се враћамо са водичима, учимо вас како да сакријете везу на Инстаграму тако да ме не виде на мрежи.

Ова нова карактеристика зеленог индикатора Инстаграма замрла је у контроверзама као „на мрежи“ ВхатсАпп или плави двоструки клик контроверзе, али имамо добре вести, ова функција се може деактивирати и моћи ћете да прегледате Инстаграм као и обично готово потпуно анонимно, без потребе да другима говорите да сте на мрежи користећи Инстаграм. Да бисмо то урадили, потребно је само да одемо до подешавања апликације, било на Андроиду или иОС-у, дођемо до одељка Приватност и сигурност и изаберемо опцију Прикажи статус активности. У многим верзијама ово је приказано као Прикажи статус активности, јер Инстаграм још није у потпуности проширио ову функцију.

Једном када деактивирамо ову функцију, она више неће бити означена зеленом тачком ако смо на мрежи. Нити ће се појавити порука која указује на то која је била наша последња веза са најпопуларнијом друштвеном мрежом на планети. Да заиста, Као и у ВхатсАпп-у, ако сакријемо информације о статусу на мрежи, ни ми нећемо моћи да видимо информације других, па морате извагати да ли се заиста исплати или не. Тако се лако можете ослободити трачева на Инстаграму, зар не?


Садржај чланка се придржава наших принципа уређивачка етика. Да бисте пријавили грешку, кликните овде.

Будите први који ће коментарисати

Оставите свој коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена са *

*

*

  1. За податке одговоран: Мигуел Ангел Гатон
  2. Сврха података: Контрола нежељене поште, управљање коментарима.
  3. Легитимација: Ваш пристанак
  4. Комуникација података: Подаци се неће преносити трећим лицима, осим по законској обавези.
  5. Похрана података: База података коју хостује Оццентус Нетворкс (ЕУ)
  6. Права: У било ком тренутку можете ограничити, опоравити и избрисати своје податке.