Како избрисати Твеет

Твиттер лого

Ако ово читате, сигурно сте погрешили објавивши поруку на добро познатој друштвеној мрежи и како не можете уредити послане поруке, па не остаје друго него да се избрише цела порука а затим поново објавите поруку без грешке или директно са другим речима.

Очигледно је могуће да једноставно желите да избришете поруку из других разлога у које нећемо улазити, тако да у овом случају имамо исту могућност да је избришемо. У свим случајевима мора бити јасно да само Твеетс тхат поставили сте и Ни у ком случају није дозвољено брисање твеетова са других налога који су у вашој временској линији јер их нисте написали ви.

Твиттер лого у црној боји

Погледајмо када нам дозвољавају да уређујемо објављене твитове

Прва ствар и пре него што се потпуно позабавимо питањем како бисмо видели како можемо уклонити своје Твитове, између осталих функција друштвене мреже, важно је да одавде тврдимо да сви корисници друштвене мреже годинама раде: Твиттер, када ћеш нам дозволити да уређујемо твитове које пишемо? И да ли пре покретања твита на друштвеној мрежи морате бити опрезни да не погрешите, јер ако то учините, нећете моћи да га уредите, једноставно је дозвољено брисање.

То је нешто што нам је лако да применимо у подешавањима и што нас изненађује то што свих ових година колико је Твиттер активан више није званична функција друштвене мреже. У том смислу, надамо се да ће у не врло дугом временском периоду ова опција бити примењена и да ће се ова радња уређивања моћи извршити у твитовима које објављујемо, чак и током првог минута након објављивања или слично, Од то би олакшало ствари нама који смо икада погрешили приликом састављања твитера. Рекавши то, видећемо како да избришемо твеет са свог налога.

Избриши твеет

Како можемо избрисати Твеет

Заиста је лако избрисати Твеет, а за то једноставно морамо следити неколико корака са свог налога. Када избришемо Твеет, он нестаје са наше временске линије, па неће бити доступан за читање од било кога. Оно што такође мора бити јасно је да чак и ако избришемо писани твит, многи од наших следбеника већ ће га прочитати и стога је то напола решење.

Логично, то ће зависити од ситуације и броја следбеника. Морамо знати број корисника који су га прочитали, ретвитовали или сачували као омиљеног, али важно је знати да можемо лако избришите Твеет пратећи ове кораке:

  • У горњем менију видећете икону менија за навигацију или икону вашег профила. Кликните на ово и ми настављамо
  • Улазимо у наш Профил и бирамо Твеет који желимо да избришемо
  • Кликните на икону која се налази на врху и избришите
  • Кликните Да и то је то

Ово важи и за званичну веб страницу и за званичне апликације на уређајима са иОС и Андроид оперативним системима. У апликацијама је то потпуно иста метода, па нећемо имати проблема да избришемо тај твит који нисмо желели да објавимо.

Twitter

Шта је са твеетовима које бришемо?

У овом хаосу када избришемо Твеет, он потпуно нестаје са наше временске линије, са свих налога који вас прате и из резултата претраге на Твиттер-у на твиттер.цом, Твиттер-у за иОС и Твиттер-у за Андроид иако могу се кеширати или објавити на независним веб страницама, у апликацијама или претраживачима. Ако не предуземо предуго, можемо рећи да више није доступан свима, али не нестаје у потпуности.

Још једна ствар коју морамо имати на уму је то Твитови које смо избрисали, али су претходно ретвитовани раније, не бришу се. Дакле, свако ко ретвитује наш Твеет, чини га не избрисаним и стога доступним својим следбеницима. И на крају, не можете избрисати твитове који нису доступни на твиттер.цом, Твиттер за иОС или Твиттер за Андроид.

Twitter

Можемо ли истовремено избрисати више твеетова?

Не. Ово је још једна опција коју немамо на располагању на друштвеној мрежи Твиттер, па нећемо моћи обрисати неколико твеетова. Ова опција не важи за оне који желе да избришу све своје твеетове они који желе да крену од нуле са својим Твиттер налогом Они могу да промене име стварањем другог новог налога, дозволите ми да објасним.

Замислите да из било ког разлога желимо да избришемо Твиттер налог и не желимо да наши твитови буду они које смо већ објавили, али не желимо да изгубимо своје корисничко име. У тим случајевима морамо да отворимо други налог са привременим корисничким именом, а затим проследимо корисничко име вашег тренутног налога новом како га не бисмо изгубили. Да бисмо то урадили, следимо следеће кораке:

  • Улазимо у наш нови налог и кликните на нашу слику профила
  • Кликните на Подешавања и приватност у нашем профилу
  • У оквиру Налог> Корисничко име мењамо име у претходно избрисано
  • Сачувамо промене и то је то

Можемо ли поништити ретвеет?

Напокон и као бонус видећемо како можемо поништити ретвеет. Ово је необична радња, али понекад може добро доћи ако нисмо желели да притиснемо дугме за ретвитовање, али је прекасно. У овом случају оно што морамо учинити је много једноставније него што мислимо и директно кликните на саму икону да бисте ретвитовали и показаће отприлике овако:

Твиттер

Кликом на овај ретвеет неће бити потврђен и задатак смо већ извршили. У овом случају оно што можемо рећи је то у иОС и Андроид апликацијама то је потпуно исти процес као и ми на вебу званичник. У случају коришћења независне апликације, нећемо имати проблема са уклањањем ретвитова са свог налога, али место на коме можемо извршити ову радњу зависиће од апликације.


Садржај чланка се придржава наших принципа уређивачка етика. Да бисте пријавили грешку, кликните овде.

Будите први који ће коментарисати

Оставите свој коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена.

*

*

  1. За податке одговоран: Мигуел Ангел Гатон
  2. Сврха података: Контрола нежељене поште, управљање коментарима.
  3. Легитимација: Ваш пристанак
  4. Комуникација података: Подаци се неће преносити трећим лицима, осим по законској обавези.
  5. Похрана података: База података коју хостује Оццентус Нетворкс (ЕУ)
  6. Права: У било ком тренутку можете ограничити, опоравити и избрисати своје податке.