Како лако избрисати све моје Фацебоок постове

Заглавље избрисати садржај Фацебоок

Када отворимо налог на друштвеној мрежи, морамо бити свесни да од тог тренутка сав садржај који отпремимо или објавимо може да види скоро свако. Због тога је веома важно установити минимални филтери за приватност изабрати ко може да види сваки детаљ свега оно што делимо.

Али можда дође тренутак када из било ког разлога одлучимо да желимо поништите сав наш дељени садржај и уклоните га са нашег налога. Како то можемо? Морамо ли заувек деактивирати свој рачун и изгубити га? У Пресент Гадгет ми вам кажемо све детаље.

Прво што треба имати на уму је то имамо две могућности, јасно диференцирани, што објашњавамо у наставку, свако са својим предностима и недостацима.

Деактивирајте Фацебоок налог

Најрадикалнија опција је да деактивирајте свој Фацебоок налог. Помоћу ове опције добићете избришите своје име и профил, што вас можда неће занимати, јер говоримо само о брисању публикација, а да то не утиче на остале ствари на вашем профилу. Односно, желите да наставите да користите Фацебоок, али без објављивања публикација. Због тога, иако је ова опција валидна, можда није оно што тражимо. У сваком случају, ову деактивирање можемо извршити из Мени „Подешавања“ - „Управљање налогом“.

Деактивирајте Фацебоок налог

Међутим, ако је ваш циљ брисања свих постова на Фацебооку да се више нећете враћати на друштвену мрежу, најбоље је да урадите у потпуности избришите свој налог, што ће то значити заувек ћете престати да будете део друштвене мреже.

Избришите публикације филтрирањем по нашем укусу

Као што можда претпостављате, други начин брисања свих наших публикација је нико други бирајући једног по једног оне које желимо да елиминишемо. То је врло заморно и дуго, иако их има спољни алати који вам могу помоћи у овом задатку, а један од њих се зове Социал Боок Манагер Манагер. Ово продужење за Гоогле претраживач хром омогућава вам уклањање свега што сте објавили на Фацебоок-у током одређене године, одабиром филтера да се претходно пријави.

Његова операција је врло једноставна и мораћете да урадите само следеће:

  • Пражњење Социал Боок Манагер Манагер са ове везе, и инсталирајте га у Цхроме.
  • Отворите свој Фацебоок профил и покрените продужетак одатле кликом на икону која се појављује у Цхроме-у у горњем десном углу.
  • Отвориће се мени где ћете морати означи бар једно поље. На пример, да бисте избрисали све публикације 2017. године, морали бисте да означите ту годину и кликнете на доње дугме под називом „избрисати".

Цхроме додатак за брисање Фацебоок постова

Ако желите прецизније или ограниченије публикације, имате могућност да означите месец, па чак и оне који садрже одређене речи. Али операција је иста, попуните оно што вас занима и кликните на „избриши“.

На тај начин ћете са свог Фацебоок налога моћи да елиминишете оне публикације које вас не занима да имате на мрежи било ког тренутка. Додатак за Цхроме није савршено, па се мора узети у обзир да Можда их нећу потпуно избрисати у првом додавању, па бисмо морали направи секунду прошлост, или подесити брзину на нижу од опције «Брзина», тако да, иако је процес спорији, брисање је тачније и сигурнијеo.


Садржај чланка се придржава наших принципа уређивачка етика. Да бисте пријавили грешку, кликните овде.

Будите први који ће коментарисати

Оставите свој коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена са *

*

*

  1. За податке одговоран: Мигуел Ангел Гатон
  2. Сврха података: Контрола нежељене поште, управљање коментарима.
  3. Легитимација: Ваш пристанак
  4. Комуникација података: Подаци се неће преносити трећим лицима, осим по законској обавези.
  5. Похрана података: База података коју хостује Оццентус Нетворкс (ЕУ)
  6. Права: У било ком тренутку можете ограничити, опоравити и избрисати своје податке.