Шта је ИоуТубе режим без архивирања на Андроиду и како га активирати

Многи од вас, посебно тинејџери, добро знају шта подразумевамо под анонимни режим. То је тај механизам који укључује Цхроме и готово све прегледаче према којима можемо да обилазимо мрежу без остављања трага, као што је историја, или повезивања садржаја који посећујемо са нашим Гоогле налогом. Обично ово анонимни режим Коришћен је за приступ веб локацијама са еротско-празничним садржајем, зашто ћемо се заваравати. Сада је ИоуТубе за Андроид укључио и свој анонимни режим, па ћемо вам показати шта је то и како га активирати.

Резултат слике у режиму без архивирања андроид иоутубе

ИМГ: Рита Ел Кхоури

На овај начин моћи ћемо да се крећемо релативно приватно, односно овим режимом онемогућава чување историје видео снимака, као и претраге које вршимо у платформи за видео на захтев које већина од нас користи. Такође користимо прилику да вас препоручимо наш ИоуТубе канале, где имамо најбољу анализу производа ригорозне моде у свету технологије. Укратко, на уређају неће бити записаних било каквих информација којима смо приступили преко ИоуТубе-овог режима без архивирања. Симбол шешира и наочара појавиће се чим га активирамо (исто као у Гоогле Цхроме-у).

Да бисте активирали анонимни режим ИоуТубе на Андроиду морамо да идемо у мени «Налог» тако што ћете прво кликнути на слику нашег профила која је приказана у горњем углу. Кликните на претходно поменуту икону, на икону анонимни режим Гоогле Цхроме и биће активиран. Такође га можемо конфигурисати за аутоматско активирање у зависности од времена које желимо. Не може бити лакше, да, због тога морамо Андроид апликацију ИоуТубе да ажурирамо на најновију верзију, па идите на Гоогле Плаи продавница и искористите предност.


Садржај чланка се придржава наших принципа уређивачка етика. Да бисте пријавили грешку, кликните овде.

Будите први који ће коментарисати

Оставите свој коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена са *

*

*

  1. За податке одговоран: Мигуел Ангел Гатон
  2. Сврха података: Контрола нежељене поште, управљање коментарима.
  3. Легитимација: Ваш пристанак
  4. Комуникација података: Подаци се неће преносити трећим лицима, осим по законској обавези.
  5. Похрана података: База података коју хостује Оццентус Нетворкс (ЕУ)
  6. Права: У било ком тренутку можете ограничити, опоравити и избрисати своје податке.