Étika éditorial

Kakuatan sareng transparansi.

Kawijakan editorial kami dumasar kana 7 poin anu mastikeun yén sadaya kontén kami bakal ketat, jujur, bisa dipercaya jeung transparan.

  • Kami hoyong éta gampang pikeun anjeun terang anu nyerat naon di lingkungan sareng ilmu urang anjeun kedah ngalakukeun éta.
  • Kami hoyong anjeun terang sumber kami, saha urang diilhamkeun sareng cara sareng pakakas anu urang anggo.
  • Kami damel pikeun ngajantenkeun ieu mungkin kalayan masihan pamiarsa kamungkinan pikeun nginpokeun ka kami ngeunaan kasalahan naon anu aranjeunna mendakan sareng perbaikan naon anu aranjeunna badé usul.

Dina internét anu ngagaduhan inpormasi inpikasi, penting pisan pikeun tiasa ngabedakeun antara média anu dipercaya sareng anu henteu dipercaya.

Urang dumasar kana étika éditorial kami dina 7 poin, anu bakal kami ngembangkeun di handap:

Kabeneran inpormasi

Sadaya inpormasi anu kami nyebarkeun diverifikasi pikeun mastikeun yén éta leres. Pikeun ngahontal tujuan ieu, urang nyobian ngadokuméntasi diri ku sumber-sumber anu utami, anu dijantenkeun fokus tina berita, sahingga ngahindarkeun salah paham atanapi penafsiran anu teu leres tina inpormasi.

Kami henteu ngagaduhan minat politik atanapi komersial sareng kami nyerat tina nétral, nyobian janten sakumaha obyektif jéntré nalika nganteurkeun berita sareng nawiskeun kaahlian kami dina ulasan produk sareng babandinganana.

Éditor khusus

Unggal éditor terang pisan kana poko anu tiasa dianggo. Kami nungkulan para ahli dina unggal bidang. Jalma anu nunjukkeun saban poé ngagaduhan élmu anu hébat dina poko anu aranjeunna nyerat. Sangkan anjeun tiasa kenalkeun aranjeunna kami nyayogikeun inpormasi ngeunaan aranjeunna sareng tautan kana propil sosial sareng biografi na.

Eusi aslina

Sadaya eusi anu kami nyebarkeun asli. Kami henteu nyalin atanapi narjamahkeun tina média séjén. Kami ngaitkeun kana sumber anu aya hubunganana upami kami parantos nganggo éta, sareng kami nyebatkeun pamilik gambar, média sareng sumber anu kami anggo pikeun masihan inpormasi anu paling akurat, numutkeun otoritas anu aya kaitanana.

Henteu ka Clickbait

Kami henteu nganggo headline palsu atanapi sensasional pikeun narik minat pamaca bari henteu ngagaduhan berita anu aya hubunganana sareng éta. Kami ketat sareng leres, kitu judul tulisan kami saluyu sareng naon anu anjeun bakal mendakan dina kontén kami. Kami henteu ngahasilkeun ekspektasi ngeunaan kontén anu henteu aya dina awak berita.

Kualitas sareng kaunggulan kontén

Kami nyieun tulisan kualitas sareng kontén na urang teras-terasan milarian kaunggulan di jerona. Nyobian ngurus unggal jéntré sareng ngadeukeutkeun pamaca kana inpormasi anu aranjeunna milari sareng diperyogikeun.

Koréksi Errata

Iraha urang mendakan kasalahan atanapi komunikasi ka kami, urang marios sareng menerkeun éta. Kami ngagaduhan sistem pangendali kasalahan internal anu ngabantosan kami pikeun nyampurnakeun tulisan urang, sareng nyegah nyegah kajadian deui di masa hareup.

Perbaikan kontinyu

Kami rutin ningkatkeun kontén dina situs kami. Di hiji sisi, menerkeun kasalahan sareng, di sisi anu sanés, dilegakeun tutorials sareng kontén timeless. Hatur nuhun kana prakték ieu, sadaya eusi wéb dirobih janten eusi rujukan sareng mangpaat pikeun sadaya pamiarsa, iraha waé aranjeunna dibaca.

Upami anjeun ngagaduhan keluhan atanapi saran ngeunaan hiji tulisan atanapi panulis, kami ngajak anjeun nganggo kami bentuk kontak.

<--seedtag -->