Butuh waktu 13 menit pikeun drone Amazon pikeun ngirim pangiriman kahijina

Sigana pangiriman Amazon sareng kurir bungkusan tiasa robih langkung gancang tibatan anu urang pikir. Di Inggris, pangiriman heula paket sareng jasa parantos dilakukeun Amazon Prime Air ngan ukur 13 menit ti saatos beuli didamel dugi pelanggan nampi iket di kebon imahna. Jelas pembeli ieu berkolaborasi langsung sareng Amazon sareng kami henteu nyanghareupan deal nyata (sanaos pidéo na) tapi sacara gembleng prosés dilaksanakeun sacara alami saolah-olah éta pangguna biasa. 

Drone anu dipilih pikeun jinis pangiriman ieu ngamungkinkeun ngahontal kecepatan tinggi sareng nyandak beurat maksimum 2,6 kg, jarak maksimum nyaéta 25 kilométer. Di sisi anu sanésna, diarepkeun yén manpaat drone ieu Tetep ningkat dina hal beurat anu tiasa aranjeunna bawa sareng jarak maksimal pikeun kiriman jinis ieu anu diarepkeun bakal nyata dina taun 2018.

Ieu pidéo na numana prosés nyata hiber drone pangiriman munggaran ieu ditingalikeun:

Teu aya ragu yén jenis pangiriman ieu khusus pikeun tempat khusus sareng teu tiasa dianggo di sadaya lokasi dimana Amazon damel. Drone nganggo GPS terintegrasi anu nungtun unggal waktos, tapi ayeuna hukum unggal nagara béda sareng ieu mangrupikeun masalah anu kedah direngsekeun. Salaku tambahan, di lingkungan padesaan, drone henteu kedah nungkulan seueur halangan sareng ngalakukeun anu langkung saé nyandak paket alit ti gudang Amazon ka alamatna. Bisi naon waé, Bezos hoyong nerapkeun jinis distribusi ieu di sababaraha nagara sareng neraskeun ideu anu jelas ngeunaan sacara resmi nganggo drone pikeun éta dina sababaraha taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rodo cenahna

    Hayu urang nyanghareupan éta ieu moal pernah kajadian. Manusa, enya, urang goréng, urang ngarasa sirik, dengki sareng perasaan sanés anu ngan ukur bangsa urang. Pondokna, moal aya drone tunggal anu hirup atanapi dina panangan Amazon