5 Alat pikeun Ningkatkeun Caangna Layar Komputer Windows Anjeun

levelkeun kacaangan layar

Upami anjeun salah sahiji jalma anu damel siang sareng wengi payuneun komputer pribadi, panginten anjeun kedah nyandak ukuran ketat pikeun kaséhatan panon anjeun, kumargi kacaangan layar monitor henteu kedah sami pikeun waktos-waktos ieu.

Dina siang, kacaangan umumna langkung luhur, sedengkeun nalika wengi kedah diturunkeun sabisa-bisa, janten panon urang tong nepi ka "eyestrain ekstrem". Dihandap ieu kami bakal nyebatkeun sababaraha alat anu anjeun tiasa gampil nganggo pikeun nyaluyukeun kacaangan layar ka tingkat, panon anjeun henteu raoseun.

Aspék dasar pikeun diperhatoskeun ngeunaan kacaangan layar

Upami urang nyarioskeun komputer pribadi, éta tiasa janten desktop atanapi laptop. Di tukang aya umumna tombol-tombol fungsi anu ditempatkeun ku pabrikan sahingga pangguna tiasa ngahontal angkat atanapi turunkeun kacaangan layar. Anjeun ogé tiasa angkat ka panel kontrol pikeun nyaluyukeun kacaangan, dina pilihan kakuatan; di sisi anu sanésna, upami anjeun damel sareng komputer desktop, maka layar bakal bebas tina CPU, sahingga anjeun tiasa mendakan kadali monitor analog anu bakal ngabantosan anjeun tingkatkeun kacaangan layar éta. Upami anjeun henteu tiasa ngalaksanakeun salah sahiji pilihan anu parantos kami sebatkeun, maka gunakeun salah sahiji alat anu bakal kami sebatkeun di handap ieu.

Desktop torek

Ieu mangrupikeun aplikasi gratis anu pikaresepeun anu tiasa anjeun pasang dina Windows, anu bakal nyimpen ikon dina baki béja tina sistem operasi.

desktop

Anjeun ngan ukur kedah milih ikon «Desktop torek»Sareng nganggo slaider na, anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun atanapi nurunkeun tingkat kacaangan layar.

iBightness Dulang

"IBrightness Tray" ngagaduhan fungsi anu sami pisan sareng alat anu disarankeun sateuacanna, kumargi dina hal ieu ikon ogé bakal disimpen dina baki béja.

iBightness Dulang

Upami anjeun milih éta, éta bakal muncul slaider anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun atanapi nurunkeun tingkat kacaangan tina layar; pancén ieu dibarengan ku nilai perséntase, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngukur ukuran anu tiasa dianggo dina waktos anu sanés dina dinten.

RedShift GUI

Upami anjeun salah sahiji jalma anu resep akurasi sareng kasampurnaan, maka anjeun tiasa nyobian nyobian «RedShift GUI«, Alat anu ngagaduhan sababaraha pilihan tambahan pikeun ngatur tina antarbeulah na.

RedShift GUI

Bagéan anu paling pikaresepeun sadayana nyaéta dina tombol konfigurasi, anu bakal ngabantosan anjeun ngahartikeun parameter sapertos siang sareng hawa suhud diantara data anu sanés. Salaku tambahan, anjeun tiasa nganggo tombol "lokasi", anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajadikeun otomatis prosés ieu upami anjeun nempatkeun alamat IP tempat dimana anjeun aya.

Panel Gamma

«Panel Gamma»Boga jumlah parameter anu langkung ageung pikeun ngarobih. Salaku conto, anjeun tiasa ngartikeun kacaangan, kontras atanapi jenuh gamma anu anjeun tingali pas pikeun monitor anjeun.

Panel Gamma

Anjeun tiasa ngahartikeun pintasan keyboard anu bakal ngabantosan anjeun supados antar muka ditingalikeun gancang sareng ngarobih nilai sanés anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan dina nanganan sareng mimiti ningali warna anu aneh dina layar monitor, maka anjeun kedah gunakeun tombol «reset» balikkeun sagalana ka normal.

ScreenBright

«ScreenBright»Éta ngagaduhan antar muka anu cukup saderhana sareng langsung, sanaos masing-masing kancing na bakal aya gunana pisan nalika urang badé nyetél konfigurasi anu khusus pikeun waktos anu khusus.

layar layar

Nya ku kitu, éta tiasa ngahontal ngarobih nilai kacaangan, kontras, jenuh sareng sababaraha parameter deui pikeun engké "simpen" ku aranjeunna supados anjeun tiasa ngémutan deui dina waktos anu lengkep. Ti dieu anjeun ogé tiasa nganggo bilah geser di handapeun, anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun kacaangan anu leres gumantung kana suhu anu aya di tempat dimana anjeun ayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)