Acer Asipre 5 (2019) Tinjauan Laptop A515-54G

nu laptop Aranjeunna teras janten salah sahiji pasar anu paling penting pikeun éléktronika konsumen, sanaos kanyataan yén aranjeunna mimiti dijual kirang sareng kirang kusabab perbaikan kutang anu parantos ngalaman parangkat sélulér sapertos smartphone sareng tablet. Lamun batur terus bet dina komputer pribadi eta persis baja, firma ti mana kami geus bisa ningali rada sababaraha produk sarupa dianalisis dina bagian «ulasan» kami. Dinten ieu kami boga di leungeun kami versi panganyarna tina salah sahiji model dijual na, urang analisa Acer Aspire 5 (2019), sadaya-buleud dirancang pikeun janten laptop saimbang sareng pikeun sadaya pamirsa.

Bahan sareng desain

Ieu Acer Aspire 5 Éta diwangun dina campuran saimbang antara plastik sareng logam, bagian luhur panutup dijieunna tina bahan logam, sedengkeun sesa parabot, kaasup wewengkon keyboard dimana urang nempatkeun leungeun urang, boga komposisi plastik. Dina sababaraha aspék éta masihan rasa kaseriusan sareng bahan anu saé. Hal ieu dirarancang pikeun tahan kana waktos sareng pamakean kontinyu. Desainna rada minimalis, dina sampulna logo merek aya di tengah panggung urang bisa meuli eta dina bulao, hideung pérak.

  • Dimensi: X x 36.3 24.6 1.7 cm
  • beurat: 1,9 Kg

Nanging, sanaos ieu, urang henteu nyanghareupan laptop anu ipis, atanapi laptop anu hampang. Kami mendakan diménsi sareng beurat anu cocog sareng bahan anu dianggo, perkakas anu aya di jero sareng khususna sambungan gurat, anu kami mendakan di sisi sareng sisi, anu aya. Kami ogé nyebatkeun yén kami gaduh port ngecas colokan klasik, Kalayan catu daya éksternal, janten Acer henteu milih USB-C salaku mékanisme ngecas sanaos janten alat 2019, éta bakal pikaresepeun pikeun ngantunkeun pangecas pin ieu.

Especificaciones técnicas

Urang ayeuna giliran numerik murni, "kakuatan atah", naon anu urang kedah lengket. Kami terang yén data ieu sanés mangrupikeun bukti anu dipercaya pikeun pagelaran ahir, tapi kami bakal ngajelaskeun spésifikasi unit anu diuji.

Spésifikasi teknis Acer Aspire 5 (2019)
Marca Acer
model Aspire 5 A515-54G
sistem operasi Windows 10
layar LCD LCD 15.6 inci dina resolusi FHD
processor 5th Intel Intel Core i8265-XNUMXU
GPU Nvidia GeForce MX250 2GB / Intel UHD Grafika 620
Ram 8 GB DDR4
Panyimpenan internal 256GB SSD + 1TB HDD
Panyatur Acer True Harmony 2.0 Stereo
Sambungan 2x USB 2.0 - 1x USB 3.0 - HDMI - Ethernet - USB Type-C - Jack 3.5 mm
Conectividad WiFi 802.11ac MIMO 2 × 2 - Bluetooth 5.0
batre 4-Sél (6 jam maks)
dimensi X x 36.3 24.6 1.7 cm
beurat 1.9 Kg

Sakumaha urang tiasa tingali, sacara umum pikeun ieu Acer Aspire 5 (2019) Éta henteu kakurangan nanaon, nyorot prosésor Intel i5 na dina generasi kadalapan na, sanaos kami nyandak kasempetan pikeun émut yén éta modél "U" janten kami nganggo konsumsi batré anu handap, tapi peryogi Turbo naekeun pikeun nguntungkeun. Henteu goréng pisan sareng langkung ti cekap pikeun standar dianggo ku kaseueuran palanggan.

Layar sareng multimédia

Kami sateuacan panel tina 15,6 inci dina resolusi Full HD, Éta panel LCD umum anu biasana urang mendakan dina jinis produk ieu. Nanging, dina édisi ieu (sahenteuna dina modél anu parantos kami uji), sungut parantos mutuskeun bet dina panel VA, Memang bener yén panel ieu nawiskeun lag input anu langkung saé sacara umum, tapi éta gaduh kakurangan yén sudut pandangna rada goréng, pikeun anu henteu biasa kana panel IPS dina laptop éta panginten sanés titik négatip, tapi sudutna visi mangaruhan pisan.

Pikeun sora Acer parantos mutuskeun Acer Aspire 5 - Komputer ... Éta henteu sada pisan, éta kuat sareng jelas, langkung ti cukup panyatur kanggo panggunaan rutin. Dina watesan baranahan, panel nawiskeun kacaangan anu kawilang saé tanpa ngahontal jangkungna anu keuna, sareng panel warna anu leres-leres disaluyukeun sareng naturalness. Éta ogé pantes disebatkeun yén dina panel ieu kami gaduh laju nyegerkeun 60Hz anu henteu goréng pisan (kaunggulan sanés tina ngagunakeun panel VA). Jujur, panel, sabab sanés IPS, sigana titik na paling luar biasa, sanaos dina sagala hal éta nawiskeun performa anu saé.

Konektipitas, otonomi sareng pangalaman pangguna

Perkawis konéktipitas, urang henteu kakurangan nanaon, WiFi masihan kinerja anu saé, kami ngagaduhan palabuhan pikeun sadayana anu anjeun peryogikeun sareng ogé HDMI (tungtungna mérek anu keukeuh ngajaga protokol sakumaha biasa sapertos kieu).

Dina tingkatan panggunaan, keyboard siga anu anéh pikeun kuring, konci na gaduh desain anu rada sempit sareng keyboard numerik panginten tiasa langkung kompak, janten sigana, éta ngaapresiasi yén éta kalebet, anu henteu goréng pisan. Jalur track sigana kuring mangrupikeun titik lemah anu sanés, tapi umum pikeun ampir kabéh mérek, trackpad mangrupikeun hal anu sigana henteu maju teuing dina istilah téknologi. Perjalanan konci saé sareng nawiskeun ketikan anu raoseun pikeun dianggo sapopoé.

Campur SSD sareng HDD ngajantenkeun ngalirkeun komputer sareng éfisién ngalaksanakeun tugas-tugas sapopoé ngeunaan otomatisasi kantor sareng Microsoft Office 2016, sababaraha keluhan kalayan éditan poto dina Adobe Photoshop sareng anu nanjak maén Fortnite, khususna sareng Cities Skylines dimana éta nunjukkeun langkung seueur keluhan sareng overheating. Kalayan tugas anu munggaran urang gampang ngahontal opat satengah jam otonomi, midangkeun sacara drastis dikirangan, teu heran, ku ngagunakeun GPU khusus.

Pendapat editor

Kami mendakan laptop anu sakitar 600 dugi 800 euro (link) gumantung kana modél anu urang pilih. Kuring jelas yén kami ngagaduhan pilihan anu langkung mirah dina pasaran sareng éta caket kana sektor "premium" anu hésé bersaing, tapi éta nawiskeun nilai anu saé pikeun artos upami urang tumut kana akun pakakas anu dipasang na anu moal éta kakurangan praktis nanaon.

Kontra

  • Panel sudut sudut pandang rendah
  • Trackpad biasa
  • Port muatanana standar

Abdi resep ukuran alat sareng kanyataan yén éta ngandung sababaraha fitur anu saé anu janten pilihan anu pikaresepeun. Éta ogé dirancang kalayan saé sareng raoseun, kalebet keypad numerik sareng layar ageung.

Naros

  • Bahan anu saé, desain anu saé sareng diwangun saé
  • Henteu aya fitur tingkat hardware anu leungit
  • Éta henteu ipis pisan atanapi henteu terang pisan tapi éta raoseun

Kami ogé mendakan poin négatip, sapertos trackpad biasa, layar VA kalayan sudut pandang anu rendah sareng otonomi anu jelas kaganggu ku panggunaan gim video.

Acer Asipre 5 (2019) Tinjauan Laptop A515-54G
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
550 a 890
  • 60%

  • Acer Asipre 5 (2019) Tinjauan Laptop A515-54G
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.