Acer ngenalkeun Chromebook 15 inci anu mimiti tiasa dirobih

Conforma parantos mekarkeun komputasi sareng téknologi sacara umum, pabrikan parantos nyobian ngadopsi éta anu pangsaéna supaya pangguna tiasa dianggo pilihan anu béda pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Laptop anu tiasa dirobih, anu ngamungkinkeun urang muterkeun layar 360 derajat gancang ngarobah alat janten tablet touch, anu langkung seueur paménta ku pangguna.

Di pasar urang tiasa mendakan modél anu bénten-bénten jinis ieu, seuseueurna di antawis harga anu luhur pisan, kusabab manpaat anu dibutuhkeun ku Windows nalika mindahkeun sacara bébas. Nanging, dina komputer anu dikelola ku ChromeOS, sistem operasi Google pikeun laptop, saratna langkung handap, janten hargana lumayan dikirangan. Acer nembé ngenalkeun dua Chromebook anyar anu kami wincikan di handap ieu.

Acer Chromebook 15

Kalayan layar Full HD 15,6 inci (kalayan modél layar sentuh CB315-1HT atanapi modél layar non-touch CB315-1H), Acer nempatkeun laptop urang dikelola ku ChromeOS, janten kami tiasa nganggo rupa-rupa aplikasi sareng kaulinan anu sayogi di Google Play Store.

Kisaran ieu sayogi sareng 3 prosésor anu béda: Quad-core Pentium N4200, Dual-core Intel Celeron N3350, atanapi Quad-core Intel Celeron N3450. Dina hal sambungan, kisaran Acer Chromebook 15 nawiskeun kami sambungan Wi-Fi 802.ac 2 × 2 MIMO, dua port USB 3.1 tipe C sareng dua port USB 3.0.

Jangkauan Acer Chromebook 15 bakal pencét pasar Juni ti 399 euro.

Acer Chromebook 15 Spin

Acer anu tiasa dirobih ku ChromeOS, nawiskeun kami layar kalayan resolusi Full HD (1920 x 1080), kalayan téknologi IPS anu nawiskeun kami sudut pandang anu lega sareng multitouch (dugi ka 10 ramo sakaligus). 360 derajat hinges ngamungkinkeun urang muterkeun layar 360 derajat supados tiasa ngaktipkeun laptop kana tablet sahingga tiasa aksés jaringan sosial kami kalayan nyaman, akun email ... Intina négatip, urang mendakan beurat awakna sadayana, kumargi naék dugi ka 2.1 kilogram, anu ngajantenkeun henteu raoseun pisan nalika dianggo salaku tablet tanpa titik dukungan pikeun.

Batré tina alat ieu ngahontal 13 jam panggunaan. Ngeunaan manajemén ChromeOS, Acer nawiskeun kami dina kisaran prosesor Spin 3: Intel Pentium N4200 quad-core, Intel Celeron N3350 dual-core atanapi Intel Celeron N3450 quad-core. Modél ieu sayogi dina 4 sareng 8 GB RAM sareng dina dua vérsi panyimpenan: 32 sareng 64 GB.

Acer Chromebook 15 Rentang Spin pikeun pencét pasar dina Juni ti 499 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.