Alat kaséhatan anu tiasa diganti janten Nokia

Nokia hoyong naék tina abu na sapertos Phoenix taun ayeuna enya atanapi enya. Perusahaan Finlandia parantos ngalangkungan jaman transisi anu bahkan perusahaan nyalira jelas ngeunaan dimana badé saatos akuisisi divisi mobile ku Microsoft, perjanjian anu henteu nguntungkeun pikeun perusahaan boh, sakumaha urang terang. Kami parantos nyarioskeun perkawis ieu terminal anyar anu Nokia Éta parantos ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun terminal anu parantos ditepikeun sareng anu perusahaan Finlandia hoyong deui ka pasar telepon ngalangkungan panto payun.

Tapi henteu ngan ukur komitmen pikeun telepon, tapi ogé nunjukkeun na minat kana dunya pakean sareng alat kaséhatan saatos mésér dina Juni taun kamari perusahaan Perancis Withings, perusahaan khusus pikeun sektor kaséhatan anu lumayan, anu beuki seueur jutaan. Nokia mayar 192 juta dolar sareng ngahijikeun padamel 2oo na kana jajaran Nokia. Léngkah salajengna, sakumaha anu diumumkeun ku perusahaan dina kerangka MWC anu diayakeun ayeuna-ayeuna nyaéta ngarobih nami produkna, ngagentos nami Nokia tibatan Withings.

CES 2014

Ku cara kieu sababaraha bulan urang bakal tiasa kéngingkeun skala anu pinter, kaméra pangimeutan orok atanapi smartwtach tina mérek telepon mitis. Dina raraga balik ka dunya telepon, Nokia parantos dipercayakeun HDM Global pikeun ngadamel alat-alat pangénggalna anu parantos dipidangkeun ku perusahaan salami 10 taun ka payun namina. Di momen ieu kami henteu terang naha produksi alat-alat kaséhatan Withings ogé bakal diproduksi ku HDM atanapi naha éta bakal terus diproduksi sapertos tiheula ngalangkungan pabrik Cina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.